https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

16-letnik vozil osebni avtomobil

28.01.2019 ob 14:20  

Policisti PP Gornji Petrovci so v petek, 25. januarja 2019, ob 15.25 uri pri kontroli prometa v naselju Kuzma zaustavili voznika osebnega vozila. 

Med postopkom je bilo ugotovljeno, da vozilo vozi starejši mladoletnik, star 16 let, kateri ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo.

Zoper mladoletnika sledi obdolžilni predlog. Po vseh zbranih obvestilih bo sledil še ukrep staršem.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.