https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Razglasili najboljše športnike občine Moravske Toplice

02.02.2019 ob 10:30  

Včeraj, 1. februarja je v Panonski vasi v Tešanovcih potekala osrednja slovesnost - razglasitve športnika leta 2018 Občine Moravske Toplice.


Občina Moravske Toplice je skupaj z Občinsko športno zvezo Moravske Toplice včeraj tako razglasila najboljši športni kolektiv, športnike in športnice, perspektivne športnike in športnice ter športne delavce in delavke v letu 2018 v občini Moravske Toplice.

Priznanja in plakete so podelili Alojz Glavač, župan Občine Moravske Toplice,  Branko Recek, predsednik Občinske športne zveze ter Štefan Ferencek, podpredsednik Občinske športne zveze in predstavnik Olimpijskega komiteja Slovenije.

Priznanja za perspektivne športnike in športnice so prejeli: Ema Voroš (hokej na travi, HKNT M. Toplice), Jožek Sambt (hokej na travi, HKNT M. Toplice), Gal Skledar (atletika, OŠ Bogojina), Jan Kocet (nogomet, NK Bogojina), Jan Lipič (namizni tenis, NTK Kema Puconci), Jure Smodiš (namizni tenis, NTK Kema Puconci) in Rok Smodiš (namizni tenis, NTK Kema Puconci).

Priznanja za uspehe v kategoriji vrtci, šole in DU Občine Moravske Toplice so prejeli Zavod Vrtci Občine Moravske Toplice, Dvojezična osnovna šola Prosenjakovci, Osnovna šola Fokovci, Osnovna šola Bogojina ter Društvo upokojencev Občine Moravske Toplice.

Za najboljše športno društvo so plaketo prejeli KMN Mlajtinci, priznanje pa HKNT Moravske Toplice in ŠD Čarda.

Za športnico leta 2018 v Občini Moravske Toplice je plaketo prejela Petra Dervarič (hokej na travi, HKNT M. Toplice), priznanje pa Lara Erniša (športna gimnastika-akrobatika, DŠR Murska Sobota) in Luana Zajmi (nogomet, ŽNK Pomurje Beltinci).

Za športnika leta 2018 v Občini Moravske Toplice je plaketo prejel Luka Norčič (namizni tenis, NTK Kema Puconci), priznanje pa Luka Sočič (nogomet, NŠ Mura Murska Sobota) in Dejan Kučan (hokej na travi, HKNT M. Toplice).

Plaketo za športnega delavca je prejel Slavko Vukan iz Motvarjevcev, posebno plaketo pa so podelili ŠD Filovci za 40 let delovanja.

Na razglasitvi je nastopil moški vokalni kvintet Aeternum.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.