https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V dvorec Rakičan prihaja Čokoladni vikend

04.02.2019 ob 10:25  

V dvorcu Rakičan bodo dolge in turobne februarske popoldneve letos že drugič popestrili s Čokoladnim vikendom, ki bo potekal v dvorni kavarni, 9. in 10. februarja 2019, med 13. in 18. uro.


Sladkosnedi obiskovalci boste lahko znova izbirali med pestrim naborom čokoladnih izdelkov. Vaše brbončice bodo razvajali naslednji ponudniki izvrstnih čokoladnih izdelkov: Čokoladnica Kunej, Posestvo Passero, 20 Chocolate, Martisan čokolada, Hiša Tara ter Medičarstvo Celec.

Za najmlajše sladkosnedce bo poskrbel Center za družine Murska Sobota, ki zanje pripravlja pester program z animacijo:

13.00: zbiranje otrok

13.30-14.30: kulinarična delavnica za velike sladkosnede

14.30-15.30: čoko olimpijada

15.30-16.30: sladka ustvarjalna delavnica

Konjeniški center Dvorec Rakičan pa ob lepem vremenu v soboto in nedeljo med 14. in 16. uro ponuja tudi možnost jahanja za otroke (krog v maneži za ceno 2 evra), v nedeljo med 13.30 in 15. uro pa se boste lahko tako otroci kot odrasli po idiličnem okolišu dvorca zapeljali s kočijo (cena vožnje 5 evrov na osebo).

Čokoladni vikend je tudi odlična priložnost za nakup sladkega darila, s katerim boste za valentinovo razveselili svoje najdražje.

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji dobre čokolade!

* Fotografije so iz lanskega Čokoladnega vikenda, še več jih najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.