https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO: Židan otvoril poslansko pisarno v Murski Soboti

04.02.2019 ob 15:00  

Od danes, 4. februarja, naprej deluje poslanska pisarna stranke Socialni demokrati ponovno v Murski Soboti. Vrata poslanske pisarne bodo odprta vsak prvi ponedeljek v mesecu, danes pa je prostore otvoril predsednik Državnega zbora in predsednik Socialnih demokratov, mag. Dejan Židan.

Vrata poslanske pisarne, ki se nahajajo na ulici Arhitekta Novaka 17, bodo odprta vsak prvi ponedeljek v mesecu od 10.30 do 12. ure, bodo pa čas tudi prilagodili, če bo potrebno. Poslanska pisarna v Murski Soboti pa ne bo edina v Pomurju, mag. Židan se je odločil, da bodo kot Socialni demokrati s poslansko pisarno prisotni tudi v Puconcih in Beltincih, naknadno pa še morda kje drugje, kjer bo to potrebno (Ljutomer in območje Goričkega), saj menijo, da morajo ljudem omogočiti pogovor s poslanci in glede na predhodne izkušnje se je to pokazalo kot pozitivno.

Mag. Dejan Židan je še izpostavil, da bo v prostorih, kjer se nahaja poslanska pisarna, tudi prostor kjer deluje Pomurski mladi forum, prav tako pa se bo v teh prostorih sestajal Ženski forum, ki ima pomembne naloge in Forum starejših Socialnih demokratov.

Mag. Židan je še dejal, da se kot poslanec zaveda, da je poslanec vseh, vendar je njegova naloga, kot je dejal: "podobna kot naloga vseh pomurskih poslancev, trenutno smo štirje in smo tudi ustanovili Klub pomurskih poslancev, in sicer, da aktivno pomagam pri reševanju težav, ki so bolj značilna za Pomurje. V tem trenutku še ni povsem razjasnjena situacija, ki je nastala okoli pravilnika prevozov bolnikov. Stališče mene, kot tudi ostalih je jasno, da človek, ki živi v Pomurju, ima povsem enako pravico, da pride do najbolj kvalitetne storitve na področju zdravstva, kot tisti, ki živijo v Mariboru ali Ljubljani in naloga države je, da to omogoči. Nekaj korakov tu smo že naredili, bili so uspešni, vendar bomo vztrajali do konca, če bo potrebno tudi tako, da se spremeni zakon."

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2019 ob 15:59 beda gost

      Pa še "ZARES je, nova politika, vsaj tako piše na tabli naslovne fotografije ?!

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.02.2019 ob 7:20 SDS JOŽICA JAKOB 2.880 21,89 %, DEJAN ŽIDAN 2.803 21,30 %, gost

        Dejan izgubil volitve, danes odpira poslansko pisarno,SDS JOŽICA JAKOB 2.880 21,89 %SD MAG. DEJAN ŽIDAN 2.803 21,30 %,

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.02.2019 ob 16:02 pomurec1919 gost

      Po sliki sodeč mi nekaj ni jasno, glede na sledečo sporočilo. Članice in člani stranke Zares smo ob osmi obletnici ustanovitve sprejeli odločitev, da stranka preneha s svojim delovanjem. Na 9. konvenciji, ki je 6. oktobra 2015 potekala v Ljubljani, so se zbrane članice in člani strinjali s predlogom kolegija stranke, ki je v skladu s statutom in zakonom predlagal njeno samorazpustitev. Očitno še v M.Soboti Zares nova politika deluje (so v ilegali). Glede na oranžno barvo upam, da ilegalno ne sodeluje slučajno s fürerjem iz sosednje države.

      11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.02.2019 ob 16:53 DrazhenZechich gost

      Samo 3je ritolizniki na otvoritvi in še tau nekšni čundraši?? Lekar SDje redno slabo ide

      17 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.02.2019 ob 17:55 loperta gost

      Čüdno ka nega enkrat na sliki SD šerifa kot ta glavnega rdečega pa deklice ni in še dosti njih manjka

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.02.2019 ob 19:44 gost

      Pa ka ta človek ne vidi,kaj vse je potrebno oziroma kaj vse so zapravili njemi podobni v Sloveniji,v času samostojnosti.Bil si minister za kmetijstvo.Vprašam te,kaj si naredil dobrega takrat za Slovenskega kmeta hočem odgovor.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.02.2019 ob 20:13 dS gost

      Eh Crnkovič... Za politiko si očitno dober.. Kak delavec pa bil pokvarjen in od tebe ni bili nič kaj koristi.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.02.2019 ob 23:09 zares gost

      Kaj POMUREC res ne premorete neke normalne SLOVENŠČINE ?????!! Spet OTVORILI !!! Halooooo!!!!!! Otvoriti je v nekem drugem jeziku. Slovensko je ODPRLI !!!! O D P R L I !!!!!! Tak ste neresni, kot oni ZARES-ovci, ki niso zmogli toliko, da bi sneli eno staro tablo. Sicer bi tablo lahko snel tudi upravljalec ali lastnik zgradbe, ker verjetno ve, da ZARES-a ni več tam.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.02.2019 ob 9:16 SSKJ gost

        @zares - kak smo vsi pametni na ton internete, nej tak? ODPRLI in OTVORILI je pomolnoma drugo, razen če daš prevod v drugi jezik potem je pa res isto.. http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=otvoriti&hs=1

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.02.2019 ob 17:30 Feri gost

      Banda, rdejči mafijosi!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.