https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Znani nastopajoči na tradicionalni 62. Bujti repi

06.02.2019 ob 7:00  

Klub prekmurskih študentov prireja 62. Bujto repo. Tradicionalna zabava z večerjo bo v sredo, 13. marca 2019, v Festivalni dvorani v Ljubljani.


Večerja se bo pričela ob 19. uri in bo trajala vse do 22. ure, ko bo sledila še nepogrešljiva zabava. Obiskovalci bodo lahko uživali ob izjemnih nastopajočih, ki bodo pričarali nepozabno vzdušje.

Že večerjo bo ob zvokih cimbal, saksofona, harmonike, bobnov in kontrabasa popestrila skupina Prašnati. Petčlanska zasedba bo z znanimi ter hudomušnimi in nevsakdanjimi skladbami poskrbela za nadvse prijetno kavarniško in džezovsko vzdušje.

Za nadaljevanje večera bodo poskrbeli Veški dečki. Etno skupina, ki deluje že od leta 2004, prihaja Iz Beltincev v Prekmurju. Ob zvokih pestro izbranih inštrumentov svojo prekmursko, dalmatinsko, starogradsko, narodno-zabavno in zabavno glasbo predstavlja po vsej Sloveniji, pa tudi v tujini.

Za vrhunec večera bo poskrbel slovenski kantavtor in folk rock glasbenik, Vlado Kreslin z Malimi bogovi. Doslej je izdal sedemnajst albumov z avtorsko glasbo, več pesniških zbirk, nastopal v filmih in gledališču kot igralec in avtor glasbe.  S svojimi znanimi pesmimi, kot so Z Goričkega v Piran,  Poj mi pesem, Od višine se zvrti, vedno očara občinstvo in poskrbi za nepozaben dogodek.

Večer bo zaključila vedno zabavna skupina Kingston iz Idrije, ki je bila ustanovljena leta 1994. Njihove pesmi lahko uvrstimo med pop, reggae in latino glasbo. Skupina, ki jo sestavlja 5 članov, je izdala že številne albume. Njihove znane uspešnice pa bodo 62. Bujto repo zaokrožile, kot se za tako prireditev spodobi.

Organiziran avtobusni prevoz

Do Ljubljane bo organiziran tudi avtobusni prevoz, in sicer iz Murske Sobote in Maribora, če bo vsaj 10 prijavljenih, pa tudi iz Lendave. Odhod iz Murske Sobote bo ob 16.00, iz Maribora pa ob 16.45, povratek iz Ljubljane pa bo ob 3.45.

Natančnejše informacije o ceni in prodaji vstopnic bodo na voljo v prihodnjih dneh.

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2019 ob 12:21 ubita pesa gost

      kapa soboški šerif pa kontrec neta nastopala?..jeva tak fajn popejvleta

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2019 ob 14:53 kresnjeni gost

      ka že palik de Kreslin??? vejpa na vsakivi dvej leti je

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.