https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

To so aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

15.02.2019 ob 16:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili prosta delovna mesta na spletni strani Zavoda za zaposlovanje RS in nekaj najzanimivejših tudi izbrskali. Preverite, ali je katero primerno ravno za vas.


DOSOR dom starejših občanov d.o.o. išče tehnika zdravstvene nege za določen čas 12 mesecev. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer zdravstvena nega in oskrba. Prav tako pričakujejo eno leto delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, osnovno računalniško znanje, empatijo in smisel za delo z ljudmi. Zainteresirani lahko pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do do 19. februarja 2019.

FRIZERSTVO, FRIZURE TADEJ GRANFOL s. p. išče frizerja za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, eno leto delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Kandidati lahko pokličejo za razgovor do 14. marca 2019.

MF-CF, proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o. išče dva varilca za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo ter vozniški izpit B kategorije. Izbran kandidat bo opravljal varjenje kovinskih konstrukcij po postopku mig-mag. Kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali za razgovor pokličejo do 23. februarja 2019.

MESTNA OBČINA MURSKA SOBOTA išče višjega svetovalca (za prostorsko in urbanistično načrtovanje) za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnja). Prav tako pričakujejo 4 leta delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje... Kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti, e-pošti do 22. februarja 2019.

OSNOVNA ŠOLA BELTINCI išče profesorja angleščine in nemščine za določen čas. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnja). Pričakujejo tudi osnovno računalniško znanje. Kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti do 19. februarja 2019.

PORAVNAVA, pravno in finančno svetovanje d.o.o. išče osebo za pomoč v administraciji v pravni pisarni za določen čas 12 mesecev. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer pravne vede. Prav tako pričakujejo vozniški izpit kategorije B, dobro znanje angleškega jezika, tekoče znanje slovenskega jezika ter osnovno računalniško znanje. Kandidati se lahko prijavijo tako, da pošljejo vlogo po e-pošti do 21. februarja 2019.

TRGOVINA IN KMETIJSTVO HARI, ROBERT HARI s. p. išče komercialista na terenu za določen čas 3 mesecev. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, šest mesecev delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Zainteresirani lahko do 16. marca 2019 pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti.

TRGOVINA IN PREVOZNIŠTVO N in B d.o.o. išče bagerista za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo srednjo poklicno ali osnovnošolsko izobrazbo, eno leto delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 28. februarja 2019.

VRTCI OBČINE MORAVSKE TOPLICE iščejo vzgojitelja predšolskih otrok za določen čas. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnja), smer izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok. Prav tako pričakujejo tekoče znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje, potrdilo o nekaznovanosti ter strokovni izpit. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti do 17. februarja 2019.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2019 ob 20:01 gost

      Nejden delat za 800 evrof.V Avstriji so plače od 1800 naprej,pa nihče od privatnikov ne jamra,ka so previsoke plače.Pri nas pa dobiš 800 če,tistega jurja,kar pa dobijo vAvstriji zraven,pa Slovenskemu delavcu Slovenski privatnik ukrade.In še zmerom laže,svojim delavcem da ni denarja.Ja kam pa potem gre?Ali vedite,da je vsake zajebancije enkrat konec.

      25 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2019 ob 7:48 Tujci nas imajo radi gost

      Zakaj pa tudi ti ne vzameš s.p., saj je to danes enostavno, pa tak dobro potem živiš kot slovenski privatniki? Aja, ne zdi se ti enostavno razmišljati o delu, o tem kam boš prodal, da boš konkurenčen, da boš za posel dobil plačilo, da boš zadovoljil vsem predpisom... Avstrijce tak vsi hvalite. Zakaj pa potem Avstrijci ne delajo pri tem privatniku? Ker je za njih tudi 1800 premalo, tebi, ki živiš pri nas in imaš tu vse ugodnosti pa je to veliko, pri tem pa ti sploh ni pomembno, da se voziš dnevno v eno smer od ure pa pol do dve. Pri nas bi zahteval, da se ti še ta čas plača in po možnosti še dodatek, da si na cesti v nevarnosti. In tam se prav gotovo za nič ne buniš, tudi za to ne, da čas malica ni plačan. Pol ure vsak dan, je letno toliko in toliko. Kaj pa zdravje? Pri Avstrijcu si lahko že danes na cesti, če nisi uspešen ali on zaide v težave ali pa preveč gobezdaš. Kako pa je pri nas? Tudi še tako slabega delavca se skoraj ne moreš znebiti. Kolikokrat si bil na bolniškem? In priznaj kolikokrat bi bil, če bi bil tu zaposlen? Nalij si čistega vina.

      6 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2019 ob 8:42 trebušček gost

        V te tvoje pravljice niti deca v vrtcu ne verjamejo vec. A vi jih neprestano dalje gonite.

        17 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2019 ob 17:08 Yeap gost

        Tujci nas imajo radi-Kaj te zdaj peče če človek noče delat za 800 ojrov ??? Ali si eden izmed tistih ki v službi zalivajo fikuse in fejsbukajo ?? Če imaš 2 zdravi roki bojo tudi tebe veseli,verjemi...Kolikorat si pa ti bil na bolniškem ???? Nalij si čistega vina.

        11 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2019 ob 9:03 gost

      Za pla"o v Sloveniji,bi lahko bil pol leta na bolniškem,pa bi še vedno imel privatnik plus,s to mizerno plačo,katero dobi slovenski delavec v Sloveniji.Pa vedite nekaj,ko ne boste imeli več delovne sile,vam je orodjain stavbe,ki jih imate vse zastonj takrat ste gotovi.Saj marsikateri privatnik v Sloveniji sploh ne ve uporabljati strojev,ki jih je kupil,za delavski denar.Res žalostno sam ,da se vsede v debeli avtomobil,pa od gostilne do gostilne,da naj vidijo,kaj onima.Seveda avtomobil ima,delovnih navad in spoštovanja do soljudi,pa nima.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2019 ob 20:57 Fse je dobro... gost

        Ka se fsi spravlate na privatnike. Zakuj se pa ne spravite na firme štere so v lasti tujcev, pa tan pijšite kelko plačajo slovenskoga delavca pa s kakšimi avtojami, nej avtojami nego letali se vozijo, pa kakši luksus živijo. Inšpektori za varstvo pri deli, pa delovni v te fabrike nesmijo. Samo domačega vdari po žepi. npr. Boxmark, Carthago, Magna, ECC Escada...

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.02.2019 ob 8:08 prekmurec gost

      tale pomurec .com je zgolj gnezdo sovraštva in nekega skrivanja pred resnico sem upokojenec povem pa tako na te komentarje ki so sramota zdravega razuma.vsak človek se sam lahko odloči če bo podjetnik ali bo delal doma ali v tujini vsak dela tisto kar mu najbolj ustreza o delodajalcu pa kateri slabo govori je tudi slap delavec.

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.02.2019 ob 9:51 Đa naven gost

      V SLO imajo delavci SRAMOTNO NIZKE PLAČE , vse ostalo je samo demagogija in nakladanje .

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.