https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prekmurske dobrote privabile pohodnike na 4. Kulinarični pohod

24.02.2019 ob 15:30  

Včeraj, v soboto so se pohodniki podali na 4. Kulinarični pohod po poute dobroga gustoša od Moravskih Toplic do Zelenega gaja.


Pohodniki so se zjutraj zbrali pred Evangeličansko cerkvijo v Moravskih Toplicah. Na stojnicah so lahko poskusili WEEBEE med, družine Holc in ekološke čaje in sirupe iz ekološke kmetije Vidov brejg. Organizatorji so pohodnikom, preden so se podali na pot, pripravili tudi domačo enoločnico.

Ker pa je šlo, po besedah organizatorjev, predvsem za kulinarični pohod, seveda ni smelo manjkati dobre hrane. Pohodniki so tako na poti do Zelenega gaja, kjer je bil cilj, imeli več postojank, kjer so okušali prave domače prekmurske jedi. Pohod je bil dolg približno 10 kilometrov.

Kljub vetrovnemu vremenu, ni manjkalo sonca, ki je privabilo kar nekaj pohodnikov, ki so lahko uživali ob dobri hrani in hkrati v prekrasni naravi, skozi katero jih je vodila pohodniška pot.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.02.2019 ob 16:16 Dedek gost

      No pa enin ni trbelo kuhati za to so šli na pohod

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.02.2019 ob 23:44 lepec gost

      Zblojenci brez kompasa!!!!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.02.2019 ob 14:53 šanji gost

      Izgledate bole, kak če bi že bijla fašenska povorka !Preveč modrujete kouli tej pohodov pa ekologije!Dobro neka ste pa spravili pod streho , ka te se pa leko modrovali!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.