https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomursko podjetje prejelo naziv Fordov trgovec leta 2018

27.02.2019 ob 6:05  

Včeraj je družba Summit motors Ljubljana podelila naziv Fordov trgovec leta za leto 2018, ki ga je že znova osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford.


"Avto Rajh je povsem zasluženo ponovno v vrhu Fordove prodajno servisne mreže. Odlična je tako njihova prodaja vozil in storitev, kot tudi zadovoljstvo strank. Celotnemu kolektivu se iskreno zahvaljujemo za njihovo zavzeto delo ter jim čestitamo za prisluženi naziv »Trgovec leta«. Hvaležni smo jim za prvovrstno zastopanje znamke Ford na skrajnem severovzhodu Slovenije in se z njimi veselimo poslovnih uspehov,” je povedal David Jurič, direktor Summit Motors Ljubljana.

Že peti naziv zapovrstjo Fordov trgovec leta tako ostaja v podjetju Avto Rajh, ki letos obeležuje tudi 25-letno zastopanje znamke Ford. Ob tej priložnosti je Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje povedal: “Zelo smo počaščeni in hvaležni strankam za ponovno potrditev zadovoljstva z našim delom. Naziv Trgovec leta 2018 je odlična popotnica za naše petindvajsetletno zastopanje znamke Ford. V tem letu praznujemo tudi 50 let kleparsko-ličarske dejavnosti našega družinskega podjetja. Veseli nas, da že desetletja nudimo strankam in podjetjem iz Pomurja in drugih koncev Slovenije privlačna, inovativna in varna vozila znamke Ford. Zahvala pa gre seveda tudi vsem zaposlenim, saj je to je v prvi meri priznanje za njihovo odlično delo.”


Damjan Rajh, direktor Avto Rajh servisa, pa je dodal: “V naše delo se nenehno uvajajo tehnične novosti in spremembe. Spreminjajo se tudi postopki. Vse več je skrbi za dokumentacijo. Naša ekipa se nenehno prilagaja, dodatno izobražuje, se uči iz uspehov in napak. Veseli smo tudi, da se lahko kot podjetje vključujemo v športne, kulturne, gospodarske in druge aktivnosti v našem okolju ter jih podpiramo. Zahvala pa gre tudi strankam za zvestobo in zaupanje ter vsem partnerjem za odlično sodelovanje.”
 

Foto: Avto Rajh

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.02.2019 ob 7:45 lepec gost

      Moj stari pče pa je NAJ PRODAJALEC KOSILNIC HONDA. So what????

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.02.2019 ob 8:52 Solo gost

      Moja izkušnja z njimi je žal slaba. Dolge čakalne dobe, zaradi premalo zaposlenih imajo preobremenjeno osebje, ki pogosto ne obvladuje situacije. Ker sem bil prej koristnik drugega soboškega servisa delam avtomatično primerjavo - prejšnji je bil svetlobna leta pred Rajhom. Hitri, ustrežljivi, rešitev težav takoj. Malo več bo potrebno delati na uporabniški izkušnji uporabnikov. Predlagam da začnete izvajati anonimno anketo vaših uporabnikov in si ustvarite realno sliko. Še nekaj - pred dvem letoma sem želel kupiti FORD vozilo - hodim 20 minut po njihovem salonu, na čelu mi je verjetno pisalo "ta bo sigurno kupil novega" a me žal nihče niti pogledal ni. Prodajalec in šef/lastnik sta sedela nezainteresirano za mizo, ogovorila me nista. Kupil FORDa v drugem salonu.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.02.2019 ob 11:29 oj-oj gost

      pri fordu za menjavo filtra in olja plačal 300e, kao majo ekstra eko boost olje, kaj pa ma eko-boost z oljem?!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.02.2019 ob 6:41 Ford Ms gost

      Od sedaj naprej pripravljamo novost pri prodaji. Vsakemu kupcu bomo postregli črno naravno kavo, prigrizek hot dog in prodajalke bodo stregle zgoraj brez. V kratkem pa pripravljamo dan odprtih vrat, kar pomeni, da bodo vrata odprta ne glede na prepih!!!! Kaj pravite na našo SUPER PONUDBO?????

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.02.2019 ob 6:46 lepec gost

      Sicer pa na slikah smo sami lepci in ravno smo prišli z tekmovanja iz Hong Konga, kjer smo tekmovali v jahanju plemenskih bikov. Podobno tekmovanje pripravljamo v kratkem v naših krajih pod sloganom Z DIVJIMI BIKI PO PRELEPEM PREKMURJU.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.02.2019 ob 12:04 lepec gost

      Ta lastnik je prava maskota.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.02.2019 ob 12:11 gost25 gost

      Robertino Celenzio in tale Kekec ravno skupaj pašeta.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.