https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tudi v Radencih praznovali materinski dan

Radenci, 26.03.2019 ob 11:00  

V Radencih, v kongresni dvorani hotela Radin, so v ponedeljek, 25. marca 2019, ob 19. uri obeležili materinski dan. Za prijetno vzdušje so poskrbeli Stane Vidmar, Mirko Švenda Žiga in Blanka Tkalčić. 


V uvodnem delu Koncerta ob materinskem dnevu je vse prisotne pozdravil župan občine Radenci Roman Leljak. V svojem nagovoru je poudaril, da je mama tista, ki daje življenje, in otroci so njen svet. Pripomnil še je, da zaradi tempa današnjega časa pozabljamo na svoje mame, jim pozabimo povedati da jih cenimo in mama ostane vedno mama, je ena sama in je mama za vse življenje. 

Zatem je sledil nastop Staneta Vidmarja. Vidmar je ob prepevanju svojih skladb Rože za mamo, Ne budite me, Ko boš nekoč odšla, Najina Zgodba, Pojem ti pesem mati in Zgodba moje duše predstavil svojo življenjsko zgodbo. Na oder je tudi povabil svojega vnuka, ki je nato vsem ženam in dekletom podaril nagelj.

Za dobro razpoloženje je poskrbel tudi Mirko Švenda Žiga s svojo skupino Žiga i Bandisti. Mamam so se ob njihovem prazniku poklonili s pesmimi Mama, Ljubav se ne trži, Brate moj, Bog mi neće zamjeriti, Mamica su štrukle pekli, Sine moj in Srce Međimursko. Kasneje se jim je še na odru pridružila operna pevka Blanka Tkalčić.

Ob koncu koncerta je občinstvo vse nastopajoče nagradilo s stoječimi ovacijami.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.