https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na dobrodelnem koncertu za Marka Mlakarja zbrali 4300 evrov

Lendava, 29.03.2019 ob 14:30  

Danes sta, v konferenčni dvorani Hotela Lipa v Lendavi, predsednik Lions kluba Lendava Stanko Gjerkeš ter Silvija Hajdinjak Prendl na novinarski konferenci Marku Mlakarju iz Doline pri Lendavi predala ček v vrednosti 4300 evrov.


O Marku smo že pisali lani, ko so zanj zbirali zamaške, ta prispevek najdete TUKAJ. Naj spomnimo, Marku je kmalu po rojstvu iz neznanega razloga počila žilica v glavi, kar mu je pustilo posledice. Zdravniki so mu kmalu za tem postavili diagnozo cerebralne paralize 1. stopnje, možganske krvavitve pa so prizadele gibalni del možganov, zato je Mark gibalno oviran.

Lendavska Lions klub in Leo klub sta pred enim tednom za Marka organizirala dobrodelni koncert z Vladom Kreslinom in Malimi bogovi. Na koncertu, o katerem smo pisali TUKAJ, so za Marka zbrali 4300 evrov, s čimer bodo starši Marku lahko pokrili stroške preko 100 nujno potrebnih terapij.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.03.2019 ob 16:40 jaklin gost

      če je oseba zraven njega mamica, tudi ona naj malo prišpara (nohti), viden pa je tudi predstavnik ene od "kao" firm. Ti bi lahko sami sponzorirali nekaj 100 EUR, saj to itak odvzamejo delavcem pri mesečnem izračunu plač. Tako bi tudi ti delavci otroku pomagali.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.03.2019 ob 21:28 Feri gost

      Ud kda pa je Gjerkiš predsednik lions kluba??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.