https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Otoku ljubezni obeležili svetovni dan zdravja

Ižakovci, 09.04.2019 ob 14:00  

Svetovni dan zdravja so tako kot vsako leto, tudi tokrat obeležili na Otoku ljubezni v Ižakovcih. Obiskovalci so lahko spremljali zanimiv kulturni program, sodelovali v meritvah krvnega tlaka in sladkorja ter se razgibali ob vajah s fizioterapevtko.

Generalna skupščina Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) je 7. april določila za svetovni dan zdravja. Tema letošnjega leta je splošna zdravstvena pokritost. Zdravje je človekova pravica, čas je za zdravje za vse.

Zavod za turizem in kulturo Beltinci je tudi letos v Ižakovcih ob tem pomembnem dnevu pripravil zanimiv kulturni program in vrsto aktivnosti. Obiskovalci so se lahko razgibali z različnimi vajami, ki jih je vodila višja fizioterapevtka Metka Vlaj, na stojnicah pa so si lahko med drugim izmerili pritisk in vrednost sladkorja v krvi.

Pozdravne besede je obiskovalcem namenil župan občine Beltinci Marko Virag, ki je spregovoril o pomembnosti takih dogodkov, ki pripomorejo k ohranjanju in izboljšanju zdravja občanov. Ob tem se je zahvalil vsem sodelujočim na dogodku, tistim, ki so nastopili v programu, tistim, ki so na stojnicah pomagali z nasveti in tudi vsem obiskovalcem, ki so z obiskom pokazali, da jim za zdravje ni vseeno.

O enakosti v zdravstveni obravnavi je spregovoril slavnostni govorec dr. Milan Brglez, poslanec Državnega zbora. »Zdravje je univerzalna človekova pravica,« je povedal in dodal: »Zdravje ne sme biti pogojeno z ekonomskim in socialnim statusom, pravzaprav z ničemer ne smemo razlikovati med ljudmi, kar se tiče zdravja.«

Sledil je kulturni program, kjer so nastopili otroci Vrtca Beltinci, enota Mlinček Ižakovci, Veteranska folklorna skupina KUD Beltinci.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.04.2019 ob 14:17 ecek gost

      Z ten fkup bi lejko zravna meli tudi den romov itak uni najbole zdravo živejo !!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.04.2019 ob 14:30 ..... gost

      vežbaj, vežbaj, p . . . ,ti . . . . m. . . . 1

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.04.2019 ob 14:52 miki gost

      ge so pa naši bujraši na žganijci vej je tou tudi zdravo .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.04.2019 ob 18:13 Zdravje gost

      Zaj se je bar te naš zavaljeni župan (lejko ga je sran ka tak mladi pa zapüščeni) malo geno...

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.04.2019 ob 19:17 ižekovčar gost

      Ka so pa Dokležovski poklavujaši pa tam delali!? ka mijslijo da majo te razčejsani čoln? beda !!! samo se je iskalo ge bi se kaj jelo pa pilo !!!!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.04.2019 ob 22:38 Lučka gost

      Pa niste normali. A veste vsaj en sposoben, normalen stavek napisati??? Samo kritiziranje. Me zaima kak vi vsi vizualno ven vidite, kak vse imate doma....najprej sebe poglejte in pred svojim pragon pometajte. Malo se zmislite no.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.04.2019 ob 23:38 lulu gost

        Kdo si pa ti lučka, da tako pristno deliš nasvete in nas podučiš kaj smemo in kaj ne? Mar prihajaš iz vrst, ki so na ablasti ali si samo njihov simpatizer in ti taki tipi ugajajo?

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.04.2019 ob 7:49 lepec gost

      Ena velika čreda ovac, meeeeeeeeeee, meeeeeeeeeee

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.04.2019 ob 9:49 gost

      Odkar je organizator (zadnja 3 leta) ZTK Beltinci, vedno eno in isto, še posebej sodelujoči v kulturnem programu.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.04.2019 ob 3:03 lepec gost

      Meeeeeee, meeeeeeeeeeeeeeeeee

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.04.2019 ob 13:37 ........ gost

      Samo dve varijanti obstajata: ali si totalno fuknjen, ali pa popolnoma besav, da obiskuješ take pizdarije. Vežbaj doma p.. t...m...! Ne pa da samo "ždereš", eni še ponve pa sklede pojedo. Pa doge na lagvaj "pocicaju", de se pa idu slikat, da se vidi njihova "obročijada" nad ritjo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.