https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sejma v Gornji Radgoni odprla svoja vrata

Gornja Radgona, 12.04.2019 ob 11:30  

V Gornji Radgoni sta danes svoja vrata odprla 11. Mednarodni sejem lovstva in ribištva ter 5. Mednarodni sejem zelenega turizma in bivanja NATURO. Sejma bosta za obiskovalce odprta vse do nedelje, 14. aprila 2019.


11. Mednarodni sejem lovstva in ribištva ponuja pestro ponudbo lovske, kinološke in ribiške opreme, s terenskimi vozilo, oblačili ter številnimi drugimi izdelki za počutje v naravi. Na sejmu sodelujejo domači in tuji razstavljavci iz Avstrije, Češke, Hrvaške, Italije, Madžarske, Slovaške ter Srbije.  

Zbrane je ob odprtju sejma nagovoril tudi predsednik Državnega zbora mag. Dejan Židan.

Lovska zveza Slovenije bo predstavila svoje sodelovanje v Federaciji evropskih lovskih zvez - FACE in skupaj s Strokovno-znanstvenim svetom pripravila že 11. Slovenski lovski dan, katerega namen je ozaveščanje javnosti o pomenu lova in trajnostne rabe naravnih virov.

Ribiška zveza Slovenije bo skupaj s 64 ribiškimi družinami poskušala širši javnosti približati dejavnosti, povezane z varovanjem voda in ribjega življa.

Na 5. Mednarodnem sejmu zelenega turizma in bivanja NATURO se predstavlja 135 razstavljavcev iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske. Predstavljajo zelene turistične destinacije, doživetja v naravnih zdraviliščih, raziskovanje v krajinskih parkih, ideje za pohodniške in planinske ture, oddih na turističnih kmetijah in razvajanje pri kulinaričnih ponudnikih. 

V sklopu velike razstave Pomurske turistične zveze in projekta Visit Pomurje lahko obiskovalci začutijo utrip Pomurja in najdejo številne razloge za obisk. Organizirana je tudi Tržnica NATURO, kjer pridelovalci ponujajo domače dobrote.

Osrednjo sejemsko predstavitev pripravilja Turistična zveza Slovenije. Pod njenim okriljem bodo svoje dejavnosti in ponudbo predstavile regijske turistične zveze in številna turistična društva iz celotne Slovenije. 

Sejem LOV, RIBOLOV ter sejem NATURO bosta odprta od petka 12. do nedelje, 14. aprila 2019 od 9.00 do 18.00 ure.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2019 ob 12:23 gost

      Židan pa bi že lejko nastopo v vlogi Olija.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.04.2019 ob 15:33 gost gost

      slika za ozadje s panojem itak že deluje gostilniško in primitivno. Sploh tam kjer so v kader ujeli še mikrofon.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.04.2019 ob 8:14 joužek gost

      Bilo kuda, Židan svuda

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.