https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Delna zapora skozi Beltince

16.04.2019 ob 8:00  

V sklopu preureditve cestne infrastukture so v mesecu marcu pričeli z deli preplastitve regionalne ceste, Panonske ulice skozi naselje Beltince.


Kot so na spletni strani informirali občane in ostale, ki uporabljajo omenjeno ulico bodo dela predvidoma potekala do 24. aprila. Zaradi izvedbe odstranitve obstoječih plasti asfalta in preplastitve z novimi plastmi asfalta je na odseku regionalne ceste R2-443 veljala delna zapora, kar pomeni, da je promet v obe smeri potekal po enem voznem pasu.

Foto: geodruid.com

Danes pa zaradi nanosa finega asfalta velja delna zapora od 8. do 18. ure skozi naselje Beltinci. V tem času bo promet potekal po vzporednih lokalnih cestah in javnih poteh. Na občini pa z namenom izobljšanja varnosti v cestnem prometu naprošajo za strpnost v prometu in upoštevanje spremenjenega prometnega režima v času izvedbe del.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.04.2019 ob 12:11 amortizer gost

      meni pa samo nekaj zanijmle,ammm se vozin saki din skozi beltince,pač moren zaradi službe..in tej šalabajzari so tak nevarno skopali to cesto,cilao tisti jaški...ka še čudo,ka si nej nišče gumijov sprehujdo,kak so gor kopali,pa so napravili štalo od štale,ker se mi vničavle auto,me zanimjle,či lejko na občino beltinci prijden ka mi dajo keš ker zaradi šalabajzarov,auto trpij..pač me zanijmle da se lejko zglassin ? ....že ka se more obnavlati,ali majko van zeleno,šalabajzarsko,nej ste mogli napraviti obvoza po vulcaj skozi beltince ali ka??bedaki nesposobni

      19 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2019 ob 12:54 Gost2 gost

        Vupan ka si se samo enkrat pelala in ka si naslednjič šau ge indri. Že ko je obvestilo ka de obnova pa či poznaš druge potij se ogneš či maš kaj zdrave pameti. Oprosti ampak što bi ti bil kriv či bi ti od prejšnjega avta na vetrobransko vrglo kamen. Opet bi bili krivi tisti ka obnavlajo cesto?

        2 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.04.2019 ob 15:21 IME gost

        amortizer - mislen ka amortizer tebe v glave falij!, če se ti nemreš tisteh jaškov ognote, te prosen daj ta vozniške izpit, pa se več ne voze.

        5 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.04.2019 ob 16:15 gost gost

        Ka ti pa je tu bogi občina kriva, krivi ti je pomgrad ka tak za nič dela pa država kera ga je najela. Država je to cesto dala delati pa jo plača ker je ta cesta državna.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.04.2019 ob 2:55 amortizer gost

      IME tij si pa lekar gor iščeš a!?? ..Gost 2 nejde se za tau ,ka če ti što kamen gor vrže,malo si prešti ka san napijsal...ide se za tau ,ka bi lejko napravili obvoz po Beltinških vulicaj,saj pa nemajo Beltinci samo eno vulco,ja saj se vozi okoli zaj,samo ..tau pa terja davek,benzin nemren z vode vo dobiti ,ve či bi se tij tu vozo bi znal ka mijlsim ..tij IME,pa si že na par komentaraj buo malo preveč..tak..isto kak zaj,pazi ka te ka ne zahodi ..budalo eno primitivno

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.04.2019 ob 22:47 amortizer gost

      tele te napravilo IME

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.