https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gostilna Rajh tudi letos med najboljšimi restavracijami v Sloveniji

25.04.2019 ob 17:50  

Gostilna Rajh iz Bakovcev je tudi letos med finalisti za izbor najboljših restavracij v Sloveniji-The Slovenia restaurant awards 2019 by Diners Club.


Letos se TSRA tudi prvič predstavlja z dobrodelno večerjo. Na njej bo 16 najboljših chefov pripravilo dobrodelno večerjo s 16 hodi, med njimi bosta tudi Leon in Tanja Pintarič iz Gostilne Rajh. Izkupiček bo šel v sklad za štipendijo mladim kuharskim mojstrom The Slovenia Young Chef Foundation. Dogodek bo potekal 7. maja na lokaciji restavracije Evergreen v Smledniku, tam pa bodo tudi podelili nagrade najboljšim gostilnah, ki se potegujejo za naziv najboljše restavracije.

Restavracije, ki se borijo za naziv najboljše restavracije so razdeljene v naslednje kategorije: TOP 10 restavracije Alpska Slovenija, TOP 10 restavracije Mediteranska in Kraška Slovenija, TOP 10 restavracije termalna Panonska Slovenija (med njimi je Gostilna Rajh), TOP 10 restavracije Ljubljana in osrednja Slovenija, TOP 10 restavracije vox populi, TOP 10 najboljša gostilna (med njimi je Gostilna Rajh), TOP 10 najboljša hotelska restavracija in TOP 10 najboljši novinec.

Gostilna Rajh je dobila v 2017 prvo nagrado najboljše restavracije za vzhodno regijo.

Foto: rajh.si in TSRA Restaurant Awards

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2019 ob 7:21 Kološa gost

      Če ne bi Rajha notri potisnili med te najboljše bi se on bil prpravljani tožiti po sodišcih

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2019 ob 10:22 Resnica gost

      Vsaka stvar ima dve plati...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.04.2019 ob 10:33 gost

      Zaslugo za kvalitetno gostilno se lahko pripiše pokojni MARIŠKI. Na njenih trudih so kovali slavo...in mnogokrat premalo cenili. Njej je bilo edino..zadovoljni gosti..in vse drugo je pozabila mnogokrat s solzami..in ( kaj meni tega treba.) Vsak, ki je delal z njo je postal drug kuhar- glede kvalitete. Marsi kateri gost ji je dejal - imate zlate roke in ji poljubil.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.04.2019 ob 14:44 Marko gost

      Če so tako dobri, zakaj testenine kupujejo v vrečah v Eurospinu, ker po cenah sodeč bi jih morali delati ročno.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.