https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Danes se je pričela četrta sezona Sočne vilice

17.05.2019 ob 12:30  

Danes je v središču mesta, na Slovenski ulici zelo pestro saj se je, poleg maturantske parade, pričela že četrta sezona Sočne vilice.


V Murski Soboti tako nadaljujejo kulinarično zgodbo v središču mesta.

Četrta sezona bo to pomlad prinesla nove avanture. Obiskovalci bodo lahko odkrivali zakladnico ulične kuhinje ter eksotične okuse daljnih dežel. Uživali bodo lahko v poznanih domačih dobrotah ali spoznavali okuse sodobne kuhinje. Ob tem seveda niso pozabili niti na butične slaščice, izbor vin pomurskih in ostalih priznanih slovenskih vinarjev ter raznolik pivski izbor.

Tudi danes diši pred Hranilnico prekmurskih dobrot na Slovenski ulici, tja se pa lahko odpravite vse do 19. ure.

Na današnji prvi Sočni vilici četrte sezone boste lahko uživali ob dobro poznanih ponudnikih: Gourmet Kodila, restavracija Sports, Oui Chef, Zavod za gostinstvo in turizem Na, Mojster Vafelj, Ahac-pivo Staropramen in Radgonske gorice.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.05.2019 ob 13:54 DF gost

      Zal mi je, da ne morem tja, da bi se nazrl in napil. Pa drugic, leto je se dolgo.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2019 ob 4:40 Čergoli gost

      Huda gneča je bila, še moj stari oče se ga je napil in nažrl potem pa se je spet ukozio!!!! Ostaja dilema; ali zato, ker se ga je preveč naložil ali pa je bilo kaj čudnega vmes????

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2019 ob 8:33 italijan gost

      Probal sem francoza, te pa ob 15:23 driska, da nisem mogel odtekanje zaustavit. Takoj sem pojedel kg milkine čokolade, zvečer pa dodal malo ricinusovega olija, da sem pretok spravil v normalo. Nikdar več francoza, rajši krüj z zabilun pa lük.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.05.2019 ob 21:11 gost

      Spricer v plocevinki? Svasta to pa je padalo kvalitetno nizko. Bljak.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.