https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dimeki zavrteli kolo časa v preteklost

Beltinci, 18.05.2019 ob 11:00  

Društvo starodobnikov ljubiteljev starih koles Dimek Beltinci je danes, 18 maja, organiziralo 17. Rally s starodobnimi kolesi in starodobnimi kolesi z motorjem.


Več kot 200 udeležencev dogodka je »dirko« začelo na dvorišču beltinskega gradu. Pot se je nadaljevala po trasi Bratonci–Dokležovje–Otok ljubezni, Ižakovci – Beltinci (grajsko dvorišče).

Po pozdravnem nagovoru, ki je pripadel beltinskemu županu Marku Viragu je sledil spust golobov pismonoš.

Dan prej so v prostorih beltinskega gradu odprli tradicionalno razstavo starodobnih koles. Utrinke z razstave najdete TUKAJ.

Več fotografij  v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2019 ob 17:59 ..... gost

      Daj še bar malo čas toti naši Dimeki rigverc zvrteli! Bar za 35 lejt v rigverc, te si za plačo kupil 6 koles, danes enega. Mislim na malo boljša kolesa! Pa nekateri smo že tudi električna meli, gor po bregu - elektrika, dol po bregu -sila. Po ravnicah pa malo miganje z nogami in pedali, pa si šel kot sam hudič. Pa še gume so zdržale dalj časa, ker ni bilo "hrapavega" asfalta, vozili smo se po makadamu in pesku, kjer je bila vozna linija se gumi ni obrabo.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.05.2019 ob 9:14 ne morem verjeti gost

      Zdaj so pa imeli priliko tisti ,ki samo čakajo na kakšno prireditev ,da se nahranijo za šenki predvsem Večerko ,ki nikjer ne zmanjka .

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.05.2019 ob 12:48 ecek gost

      Večerko je Böltinska legenda ...JE SAMO PAZI NA SVOJO...

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.05.2019 ob 17:47 Bùjraš gost

      Ampak v tistih časih ko so se tak oblačili in imeli takše bicikline so nej moški in ženske imeli sončnij očal

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.05.2019 ob 13:37 Beltinci gost

      Vej še v Beltincaj več takšij večerkojev ,ki leto preživijo za šenki in si polnijo vampe z jestijom in pitjem sevda zastonj.Kako takih ljudi ni sramota da se pojavljajo na vseh mogočih prireditvah .Kakšni lakotnjaki.Fuj

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.