https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V finalu Miss Slovenije 2019 tudi Eva Kosi z Goričkega

30.05.2019 ob 13:30  

V soboto, 18. maja je v Marini Portorož potekala polfinalna prireditev Miss Slovenije 2019. V finale Miss Slovenije 2019 se je uvrstila tudi kandidatka iz Pomurja Eva Kosi.

S sloganom “Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo”, projekt Miss Slovenije Slovence nagovarja k enotnosti in jih s predstavljanjem slovenskih podjetij, turizma, umetnikov, športnikov ter naše naravne in kulturne dediščine spodbuja k povezovanju in podpiranju domačega ter lokalnega.

S širokim naborom področij svojim kandidatkam nudi izobraževanja, edinstvene izkušnje in enkratne priložnosti za poslovni in osebnostni razvoj.

Letošnjemu polfinalnemu izboru so skupaj s poslovnim partnerjem Tosama dodali tudi ekološko noto. Namesto v klasičnih večernih oblekah, so se polfinalistke v zadnjem izhodu predstavile v eko oblekah, ki so jih izdelale same. Uporabile so odpadne materiale poslovnega partnerja podjetja Tosama in se tako predstavile tudi na bolj oseben, umetniški način.

Vseh šestindvajset polfinalistk je pri ustvarjanju pokazalo veliko spretnosti in domišljije. S tem so dekleta dokazala, da se da prekrasno modno kreacijo izdelati tudi z reciklažo nevsakdanjih materialov - celo iz takšnih, ki so namenjeni osebni higieni in medicinski oskrbi.

Med šestnajst finalistk, ki se bodo pomerile za naslov najlepše Slovenke se je uvrstila tudi Eva Kosi, 21-letna študentka zdravstvene nege, ki prihaja iz Korovcev.

Foto: missslovenije.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.05.2019 ob 21:19 gost

      Eh tau je več daleč od pravih žensk.Če ten pokažeš motiko, se razbežijo.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.