https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pohod Pomlad v prleških goricah privabil številne pohodnike

02.06.2019 ob 17:00  

Na Razkrižju so organizirali 15. tradicionalni pohod Pomlad v prleških goricah – Dan odprtih kleti in veselih ljudi. Udeležilo se ga je nekaj čez 300 pohodnikov iz Slovenije in tujine.

Dogodek je organiziralo Turistično narodopisno društvo Razkrižje in skupina vinogradnikov: Vinogradniška kmetija Krampač, Turistična kmetija Dervarič, Sadjarstvo Trstenjak in proizvodnja naravnih sokov, Eko gorice Smolkovič, Turistična kmetija Jureš, Na koncu vasi – Klet Kolbl, Vinogradništvo in kletarstvo Sodec.

Poudarek prireditve je bil predstaviti gostom vinorodno prleško pokrajino, izvrstna vina, sokove ter domače kulinarične posebnosti tega območja. Pohodniki so se zbrali v Centru Zavirje Razkrižje in se podali na voden pohod na območju vzhodnih slovenskih goric po vinski cesti Jeruzalem.

Dogodek so popestrili s kulturnim in zabavnim programom, ki se je med polurnimi postanki, odvijal na vsaki točki. Pohod pa so dodatno popestrili tudi člani Pihalnega orkestra radeških papirničarjev, ki so ob postankih zaigrali.

Pohod se je zaključil na izhodiščni točki v Razkrižju, s prijetnim družabnim srečanjem ob živi glasbi.

Foto: razkrizje.si

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.