https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Grad postal prvak 3. SNL Vzhod

Odranci, 2.6.2019  

V zadnjem, 27. krogu 3. SNL vzhod, sta se v Odrancih neposredno za naslov prvaka pomerili ekipi Odranec in Grada. Remi 1:1 je bil dovolj, da so se naslova prvaka veselili nogometaši Grada.

Odranci - Grad 1:1 (1:1)

0:1 - Potočnik (35.min), 1:1 - Vinkovič (42.min)

 

Odranci: Prša, Kalamar, Jerebic, Legen, N. Kociper, Pihler, P. Horvat (od 57. Lebar), Vok, Čuk (od 80. Sreš), Vinkovič in Suhač.

Grad: Miković, Celec, Seršen (od 93. Ta. Marič) , Poredoš, Belna, Stošić, Kolmanko (od 86. To. Marič), Potočnik, Fujs, Bernjak (od 72. Žnidarič) in Gašperšič.

Glavni sodnik: Roman Glažar.

 

V Odrancih se je, na tekmi, ki je neposredno odločala o naslovu prvaka, zbralo okrog 800 gledalcev. Tekmo so sicer bolje odprli domači, ki so si preko Čuka in Vinkoviča priigrali nekaj polpriložnosti. Gostje so prežali predvsem na protinapade, kar se jim je obrestovalo v 35. minuti. Takrat so domači igralci naredili neumen prekršek na oddaljenosti slabih 30m od gola, sledil je oster predložek pred domača vrata, kjer je bil najvišji Potočnik in matiral Pršo za vodstvo Grada. Domači so takrat še bolj pritisnili in izenačili v 43. minuti. Takrat je Čuk prodrl po levi strani, predal pred vrata, kjer si je žogo lepo zaustavil Vinkovič, se obrnil in žogo poslal v bližnji kot vratarja Mikovića.

V drugem polčasu podobna slika, domači so bili nevarni predvsem preko Pihlerja in Čuka, gostje pa so poiskušali preko Stošića. V 80. minuti še zadnja omembe vredna akcija - najvišji v skoku je bil domači kapetan Jerebic, ki je imel na glavi vodstvo Odranec, a je Miković z zares fantastičnim posredovanjem žogo izbil v kot. Takrat se je igra bolj ali manj končala - nogometaši Grada so čas do konca tekme izkoristili predvsem za valjanje po tleh, tako je bilo tudi v šestih minutah sodniškega podaljška. Remi je namreč pomenil, da je naslov prvaka 3. SNL vzhod za sezono 2018/19 osvojil Grad.

Grad se bo v dodatnih kvalifikacijah za uvrstitev v 2. SNL pomeril z zmagovalcem 3. SNL zahod, to je Koper. Tako si je včerajšnjo tekmo ogledal tudi trener Kopra Miran Srebrnič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2019 ob 10:02 naftaš gost

      Bojim se, da bo Grad proti Kopru doživel v kvalifikacijah za drugo ligo pravo blamažo in skupno v dveh tekmah dobil več kot deset golov. Isto bi menil za Odrance, če bi bili prvi. Upam, da se motim in bodo tolko kolko dobro zastopali prekmurske barve v kvalifikacijah, da se ne osramotijo. Gradu pa čestitam za osvojeno lovoriko. Vsaj za mene niso veljali za favorita pred prvenstvom niti med prve tri, tak da so prijetno presenečenje. Še enkrat čestitke in potrudite se proti Kopru za čim bolj dostojen poraz.

      22 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2019 ob 10:50 Muraš gost

        Ja, se ges tudi bojin ka de podobno. Rejsan majo nesrečo, ka je glih letos Koper v toj tretjoj ligi. In seveda ma ambicije za prvo ligo. Ampak na žalost se s Kopron pač nemrejo primerjati. Razlika v proračuni je verjetno strašanska, verjetno pet igralcov Grada na mesec ne zasluži telko kak en igralec Kopra. Ampak ja, upajmo na najboukše. Tudi ges san fejst presenečeni nad Gradon in jim čestitan za naslov. Prijetno presenečenje lige!

        12 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.06.2019 ob 10:27 gost

      Čestitke Gradu in Odrancem za celotno sezono!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.06.2019 ob 10:40 Marki gost

      Naftaš,tebe naj drugo leto skrbi nafta kak de špilala proti kopri,ka se nete vij osramotili ge...mogli te meti strašno ekipo ka te prvi ali drugi...tu je še krško,pa gorica ali seżana itd...teżka de van...

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2019 ob 10:54 Muraš gost

        Daj ne provocejraj brez veze, ker s ten samo kažeš svoj negativen IQ. Naftaš je na ton forumi ena izmed redkih svetlih točk. Ma praktično sigdar realne komentare, zna navijaško napisati kaj za svoj klub, ampak ga tudi skritizejrati. In tudi v ton primeri je čist spodoben komentar, po mojen čistak realen in nema nič veze z Nafto. Tudi sama novica nema nič veze z Nafto ali pa Beltincami in ti ga že začaš napadati. A če bi majster si dal nekšen drugi nick, bi pa bilo vse vredi?!!?!?!?! Izlivaj svoje frustracije negi indri!

        20 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.06.2019 ob 10:51 naftaš gost

      Mi smo realni ne kak muraši ka živijo v oblakih in vidijo samo Muro in vse druge podcenjujejo. Realno mesto Nafte v naslednji sezoni boo zopet nekje med 3 in 5 mestom ne delamo si iluzij o prvi ligi, razen če se mislijo zelo močno okrepiti, v kar pa ne verjamem. Koper bo po mojem se gladko sprehodil v prvo ligo. Že to leto je z to ekipo, ki jo ima sedaj z dvema goloma premagal v pokalu tako Nafto kot Sežano, zato menim, da Grad ne čaka drugo kot visok poraz še posebej na prvi tekmi. A raje počakajmo. Čudeži se včasih dogajajo.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.06.2019 ob 10:52 Gost gost

      Kakšne kvalifikacije za 2. ligo če pa Grad ide špilat v pomursko ligo

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2019 ob 10:58 Muraš gost

        Neven, če misliš resno ali nej, ampak Grad špila kvalifikacije za drugo ligo s Kopron. Prva tekma de že v sredo ob 18:00 na Bonifike. https://fckoper.si/ je vir in mislin ka v ton primeri kar verodostojen. Zaj, kakšne so ambicije Grada, ne ven, ker san nej notri v "materiji", ampak tej kvalifikacije do špilali....

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2019 ob 11:03 Gost gost

        Kvalifikacije za 2.ligo do špilale ambicij za tretjo ligo pa baje nemajo, če so moje informacije točne...ne razmem vodstva če želi iti ligo doj me pa zanima što de te šel v tretjo ligo nej znankar Radgona

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.06.2019 ob 11:08 matematik gost

      Mi lahko kdo pove koliko mesečno zasluzi nogometas Grada (približno)?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.06.2019 ob 11:29 naftaš gost

      Joj jaz sem tudi slišal, da baje Radgona ostane v tretji ligi, kljub temu da so zadnji. Nič nimam proti Radgoni, samo v čem je te fora, če prvenstvo krojijo licence ne rezultati. Te je tak vseeno keri boš na koncu. Tudi za Nafto bi me zelo motilo, če bi npr iz petega mesta šli v prvo ligo, ker nekateri nebi licence dobili. Te je vse skup brezveze in tekmovanje izgubi svoj čar. Gradu želim vse najboljše v kvalifikacijah in da ostanejo v tretji ligi ne pomurski. Ker po kvaliteti sodijo v tretjo ligo. Imajo nekaj kvalitetnih posameznikov, Poredoš, Celec, Stošič pa še kdo bi se našel. Tudi Muri želim da preskoči v evropskem pokalu vsaj prvo oviro, da dobijo nasprotnika iz Madžarske ali bivše yuge, da ni treba nekam daleč potovati. Za Nafto bom pa komentiral, ko bom videl nov igralski kader.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2019 ob 11:36 matematik gost

        Ti si od vseh najbolj objektiven komentator. Prosim napiši koliko približno mesečno zaslužijo omenjeni nogometaši. Res me zanima.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2019 ob 17:33 Gost gost

        Poredoš ge se pa toga nojšo dober je kok njegov stare na trebune pravi strokovnjak ka vijde somo svojoga drujge pa šinfa

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.06.2019 ob 11:35 labda gost

      Ojej jej ...kapa te Odranski TORNADO gratal običen poletni vetrič?Sapica ...jej no jej

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.06.2019 ob 11:54 naftaš gost

      Jaz vem samo kolko pri Nafti dobivajo igralci. Tudi tam vsi ne dobijo enako. Zneski so pa od 1300 do 2000 evrov. Fridl je dobival seveda enkrat več, kolko pa dobi novi slovaški trener nimam pojma. V nižjh ligah pa ne vem kolko kaj dobivajo. Sigurno v tretji ligi ne igrajo zastonj.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.06.2019 ob 15:23 DF gost

        Delavec pa 10 ur dela za 700 evrov. Kot je slovenski nogomet slab, lahko v drugi, pa tudi v prvi ligi spila vsak, ki ima malo talenta in volje ter casa. Vi jim pa se kar denar nosite, da bodo brezvezniki imeli se bolj polne zepe. Zanimivo bi bilo izvedeti za Simundzo in Murine " ZVEZDE " . Za Simeta se govori 10.000 evrov mesecno in vse ostalo, kar rabi, zastonj. Ce je to res ne vem.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.06.2019 ob 12:29 Tornado gost

      Sramotno.sram me je.kak smo igrali.te Cijfer nema pojma.nevej či je labda okrogla.Cijfer briši iz Odranec.lani smo ploskali Beltincem.letos pa Gradi.vsi nas ponižavlejo.spijzdi Cijfer.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.06.2019 ob 13:02 Pomen gost

      Odranci, Ljutomer, Veržej, Grad, In Radgona so zaprosili licenco za 3 ligo in jo dobili , torej te ekipe prićakujem , da bodo ostale v 3 ligi, med tem , ko Polana ni na tem seznamu po takem ni zaprosila ali ni dobila < ne vem, se pa jim igralci pripravljajo na odhod, ker precej igralcev si želi igrati v 3 in ne v Pomurski ligi . Po takem bodo ti klubi lahko dobili kvaliteten kader v Pomurski ligi se pričakuje padec kvalitete. Končno v tej ligi je vseeno si prvi ali 12 ker ni napredka zame to pomeni da je liga nezanimiva gledalcev pa bo vse manj . Za Grad bi bilo boljše da bi prvo tekmo igral doma saj razumete zakaj. Vsem Pomurskim tretjeligašem želim veliko sreče pri sestavljanju ekipe in da gledalci gredo malo ven iz Prekmurja.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      02.06.2019 ob 22:53 gost

      Gnoj od novinara,pa ko se tij koj razmeš v fuzbal?Tej 6.min.ko je podukšo se je končalo po 8-pa pou minutaj,tou ko si pa napiso,ka so igralce ležale pa se valjale po igrišče pa tebej strokovnjaka sploj nesme zanimate.Povej me eno ekipo na svete štera ma rezultat,ki njej poše, ka lejče po sej sili po igrišče!Si zavlečuvlejo pa če je Liverpol,Bayern,Juventus ali pa Grad.Če be pa Odranci vodili pa be njin odgovarjalo,te be se pa normalno špilalo,uni nebi zavlačevali???????

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.06.2019 ob 1:10 Lissa gost

      Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      03.06.2019 ob 7:59 Damir gost

      HEJA TROMEJNIK OLEEE 🙌🙌🙌🙌😂😂😂

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      03.06.2019 ob 8:28 Imre gost

      Šport Klub 1 bo prenašal obe tekmi Grada in Kopra. Tako je določila NZS.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      03.06.2019 ob 11:34 Ošoš gost

      Ka zaj cuzeki inda njih pun kufer zaj pa majo rep med nogami pa mladince davlejo v ospredej. Odranci večni Pomurski ligaši domet največ 3 liga.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      03.06.2019 ob 11:53 Imre gost

      Uradno Rakičan se je odpovedal kvalifikacijam za 3 ligo, za to eno mesto igrata Brunšvik in Podvinci potrjeno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      03.06.2019 ob 12:06 Lolek gost

      Čestitke vseh igralcem, trenerju in vodstvo kluba Grad ob osvojitvi prvaka 3 SNL vzhod. Me pa moti mnenje enih komentarjev, da bo Grad dobil z Koprom 10 golov, malo pomislite na lanski pokal, ko so igrali z prvoligašem Aluminijem in pokazali lepo borbeno igro. Zakaj nebi zdaj? Ekipi Grada želim, dve dobri tekmi z Koprom in uspešno naslednjo sezono.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      03.06.2019 ob 16:11 Imre gost

      Sestava 3 lige: Grad Odranci Ljutomer Polana Veržej Radgona Šampijon Šmartno Bistrica Dravinja Videm pri Ptuju Dravograd ali Zreče Brunšvig Podvinci,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      05.06.2019 ob 9:09 gost

      Gradačani danes na izlet na morje !!!! to je to , nej samo Prekmurje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      20.06.2019 ob 0:38 Risto Kubura gost

      A je li se gospodin ZICO ukozio????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      20.06.2019 ob 0:39 Risto Kubura gost

      ....ili je sikad pijan ko Mavra????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      20.06.2019 ob 1:01 Čergoli gost

      Tak je gospon Risto!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.