https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Vugijevo slovo v družbi prijateljev

Velika Polana, 23.6.2019  

V soboto se je v Veliki Polani od aktivnega igranja nogometa poslovil Matjaž Vugrinec.

Matjaž se je za zaključek svoje 25-letne nogometne kariere odločil prirediti turinir, na katerem so igrali njegovi nekdanji soigralci. V Veliki Polani je bilo tako vse v znamenju številk 1+5. "S številko 1 sem začel kot vratar pri Polani, kariero pa končujem s številko 5, kot igralec," nam je že minuli teden povedal Matjaž. V svoji karieri je igral v dresu Polane, Turnišča, Mure, Veržeja, Črenšovec, Hotize, Bogojine, Rakičana in Renkovec, bil pa je tudi član malonogometnega kluba Trnje.

Razdeljeni so bili v tri ekipe: Polana, exMura in Vugi allstars. Na dogodek, ki ga je prišlo podpret lepo število gledalcev, je prišlo tudi nekaj drugih njegovih nekdanjih soigralcev, prijateljev in trenerjev.

Na igrišču so obiskovalci tako lahko videli nekatera znana imena pomurskega nogometa. Med drugim so igrali igralci, ki so nekoč bili pri Muri: Denis Žilavec, Mitja Erniša, Igor Preininger, Luka Ivanič, Robert Belec, Drago Bračko, Roman Gostan, ...

V ekipi Vugi allstar so igrali Marian Sluka, Mario Karoli, Drago Tompa, Matjaž Hozjan, Denis Potrč, Dejan Horvat, Denis Hozjan, ...

Za Polano so igrali: Rok Žalik, Rok Vori, Marsel Tompa, Samo Novak, Grega Kotnjek, Tjaž Polajžer, Michael Jakšič, Patrik Klujber, Teo Horvat Kapun, Andrej Žugelj, Sašo Recek, Danilo Šiško, Aljoša Lebar, Patrik Žugelj in Blaž Koznicov.

Igrali so še: Andrej Lotič, Marcel Horvat, Luka Car, Gašper Šaruga, Goran Žižek, Samo Žalik, Aleksander Horvat, Luka Kotnjek, Admir Memić, Denis Horvat in Metod Horvat.

Na dogodku, ki ga je povezoval Primož Dani, so podelili tudi nekaj dresov, izkupiček dogodka pa bo namenjem razvoju nogometa v Veliki Polani.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.