https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposleni v Pomurskih lekarnah proti razdruževanju

02.07.2019 ob 14:00  

Zaposleni v Pomurskih lekarnah so odločno proti razdruževanju.

V uredništvo spletnega portala Pomurec smo prejeli elektronsko sporočilo Sindikata SIFARM in sindikata ZSVS - SZM, ki ga objavljamo v celoti.

"V Pomurskih lekarnah je trenutno zaposlenih 97 ljudi, ki v okviru obstoječe regijske organiziranosti z najvišjo stopnjo odgovornosti do pomurskega prebivalstva, zagotavljamo nemoteno preskrbo z zdravili, medicinskimi pripomočki ter ostalim blagom za pomoč pri zdravljenju.

Ponosno opravljamo naše osnovno poslanstvo in odločno obsojamo politično motiviran razdruževalni odnos in interes župana ter direktorja občinske uprave MOMS. Prepričani smo, da ima sedanja regijska organiziranost lekarniške dejavnosti v Pomurju nedvomno številne sistemske prednosti ter zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti preskrbe prebivalstva z zdravili.

Zato Pomurske lekarne MORAJO OSTATI ENOVIT JAVNI POMURSKI ZDRAVSTVENI ZAVOD in zaposleni se bomo za to odločno borili. Upamo, da bodo uporabniki, ki so najpomembnejši deležnik ter katerih pravilno in kvalitetno zdravljenje je USTANOVITVENI NAMEN delovanja javnega zavoda Pomurske lekarne, naša skupna prizadevanja podpirali.

Nikakor ne pristajamo na očitke posameznikov, ki svoje interese utemeljujejo z izkrivljanjem resnice in skozi izkoriščanje neurejenega področja zakonodaje, ki pesti VSE JAVNE LEKARNIŠKE ZAVODE V SLOVENIJI. Pričakujemo, da se napori vloženi v rušenje najuspešnejšega javnega zavoda v Pomurju (pre)usmerijo v povezovanje in zasledovanje koristi vseh Pomurk in Pomurcev." 




    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.07.2019 ob 15:59 gost

      Kaj pa imajo zaposleni odločati kdo bo lastnik ali kdo se bo skom združeval kaj še vedno prevladuje samoupravljanje delovnega ljudstva tosmo prodali?

      9 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.07.2019 ob 16:53 slovenec gost

      zopet se vračajo komunisti, bog pomagaj

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2019 ob 17:06 APOTEKAR gost

      Ne razumem Jevška in Đurova, po Ustavi RS ima oblast ljudstvo, pa kdo sta potem ta dva tipa ki lahko delata kar hočeta. Če so Pomurske lekarne kaj krive imamo v tej državi sodstvo in samo to pa noben Jevšek ne Đurov ne moreta nekoga soditi in obsoditi pa to je višek vsega. Kolikor vem še ni nobene PRAVNOMOČNE sodbe zoper Pomurske lekarne. Dokler sodba ni pravnomočna velja pravilo nedolžnosti. Če sem jaz na mestu direktorja Pomurskih lekarn tožim ta dva tipa za gospodarsko škodo, obrekovanje itd in sodba je dobljena pa ne v Sloveniji, kjer so vsi rdeči ampak na Evropskem sodišču, in naj odgovarjata svojim premoženjem

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.07.2019 ob 17:41 gost

        Nej st ti stric Joži na sobotainfo ali pa koperaš komentar zato moreš biti velki srmak v glavi?

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.07.2019 ob 17:15 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      GEZA - ni ju treba tožiti. Bosta sama odstopila. Ker sta oba b.u.m.b.a.r.a.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.07.2019 ob 17:38 Winetou gost

      V MOMS je potrebno nekatere klistirati in lustrirati. Občani Mestne občine Murska Sobota, kdaj boste svojemu šerifu rekli dovolj? Sploh veste, koliko denarja je MOMS potrošila za VSE izgubljene tožbe proti Pomurskim lekarnam.? Vprašajte. Kako so pa tiho, ko izgubljajo. In vedno izgubljajo. Razdrumevanje je končni poraz Jevška in Djurova. Zdaj pa oni rabijo sklep (beri: roke) ostalih soustanoviteljic. Vsi smo sprevideli laži o višji ceni, slabši kvaliteti storitev in ....

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.07.2019 ob 17:44 gost

        Ka si gledo film Winetou ka si sprevido laži ali so ti lekarnari dali napačno zdravilo za takšne je najbliže Ormož

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.07.2019 ob 18:19 gost

      To je zdaj vaša RDEČA OBLAST V M: SOBOTI.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.07.2019 ob 19:05 Gost gost

      Toto rdečo oblast bi se radi spravili v Ljutomer

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.07.2019 ob 7:32 pravičen gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.07.2019 ob 7:36 pravičen gost

      gost ,kaj misliš,ali predvidevaš,ali pričakuješ,da se bo z zaposlenimi v lekarnah zgodilo isto kot z zap.v Arum-u,malo morgen,ne bo to šlo tako kot si eni želijo-te

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.