https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na festivalu RePannonia so se predstavili lokalni ponudniki

04.07.2019 ob 9:00  

V Križevcih pri Ljutomeru že od nedelje, 30. junija poteka Festival RePannonia 2019. Festival se bo zaključil v soboto, do takrat pa se bo zvrstilo še kar nekaj koncertov in dogodkov.

Kreativni festival RePannonia je festival umetnosti, glasbe in ustvarjalnega tabora za otroke, namenjen izobraževanju in zabavi otrok, mladih in starejših. Festival letos poteka drugič, organizira pa ga Društvo 29a. Festival združuje koncerte, šport, izobraževanje, mednarodni kiparski simpozij, tabore in ekologijo.

Včeraj so se tako lahko obiskovalci v vaškem jedru obiskali stojnice z lokalno ponudbo, v večernih urah pa je potekal koncert Marka Groblerja, koncert Bilbi, ki je bil predviden ob 22. uri pa je odpadel. Koncertni del festivala se odvija na kar treh odrih in sicer: na glavnem odru, na Zorkovem odru in v župnijski cerkvi v Križevcih.

Festival je obarvan tudi športno, tako bodo danes ob 16. uri potekale Valove športne urice v gibalnem parku v Križevcih, ob 18. uri bosta nastopila Andrej Ofak in Borut Mori, ob 20. uri bo na glavnem odru zaključni koncert otrok, ob 22. uri pa Performens Edith show.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2019 ob 14:32 gost

      dobra freča ta čorna z očalami ,ridno luštna

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.