https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Elektro Maribor najboljšim dijakom Srednje poklicne in tehniške šole podelil nagrade

9.7.2019  

Elektro Maribor je danes že tradicionalno podelil nagrade za odlične dosežke v izobraževanju najboljšim dijakom Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota.


Danes je v prostorih družbe Elektro Maribor, Območna enota Murska Sobota, potekala slavnostna podelitev najboljšim dijakom Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota v šolskem letu 2018/2019. Dijake je izbrala šola na podlagi njihovih dosežkov.
Priznanja sta dijakom podelila Uroš Kolarič, direktor Območne enote Murska Sobota, Elektro Maribor, in Ludvik Sukič, ravnatelj na Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota. Čestitala sta nagrajencem in jim zaželela obilo uspeha, energije in motivacije v nadaljnjem izobraževanju.

Najboljši dijak je prejel znake odličnosti in denarne nagrade.
Zlati znak je prejel Emil Feher, dijak, ki je opravil zaključni letnik z odličnim uspehom. Aktivno je sodeloval v šolskih in obšolskih dejavnostih. Na tekmovanju iz znanja nemškega jezika je bil v drugem in tretjem letniku na državnem tekmovanju, kjer je obakrat dosegel srebrno priznanje. Uspešno je opravil tudi nemško jezikovno diplomo - DSD. Sodeloval je v mednarodnem ERAZMUS+K2 projektu, kjer je izdelal in sprogramiral 3D kocko skupaj z dijakom iz Madžarske.

Foto: Elektro Maribor

Srebrni znak je prejel Žan Cof, dijak, ki je bil odličen v vseh letnikih izobraževanja. Na državnem tekmovanju elektro šol v Novem mestu za elektrikarje je pokazal zavidljivo raven znanja v vezavi električne razdelilne omare. Skozi vsa leta šolanja je izstopal s svojim pozitivnim odnosom do dela, predsedovanjem razredni skupnosti, prizadevnostjo pri promociji šole in poklica elektrikar nasploh.

Bronasti znak je prejel Vid Zadravec, dijak, ki je opravil zaključni letnik z odličnim uspehom. Sodeloval je v šolskih in obšolskih dejavnostih. Bil je član ekipe, ki je zastopala šolo na tekmovanju Mladi genialci v Krškem. Prav tako je sodeloval pri raznih šolskih dejavnostih, kot so informativni dnevi, promocija šole na tržnicah poklicev, tehničnih dnevih in predstavitvi maturitetnih izdelkov. Tudi v domačem kraju je aktiven, predvsem v kulturnem društvu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.