https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

19.07.2019 ob 13:00  

Tudi ta konec tedna vam ponuja številne dogodke, tako za odrasle kot za otroke. Za vas smo jih nekaj zbrali, zato preverite, kam vse se lahko odpravite. 

Petkovo dogajanje 

V petek, 19. julija 2019, bodo na Soboškem poletju na Trgu kulture ob 21. uri nastopili Ricardo Luque & Amigos. So sedemčlanska zasedba, ki jo sestavljajo glasbeniki različnih generacij, združeni z namenom negovanja tradicionalne afrokubanske glasbe, kot so bolero, guajira, cha cha in drugi slogi, ki so bili pozneje v New Yorku stopljeni v globalno glasbeno gibanje glasbe salsa. Na Ribiških dnevih v Hotizi bo zvečer ob 20. uri nastopila glasbena skupina Čuki. 

Sobotno dogajanje

V soboto, 20. julija 2019, bo ob 10. uri na Trgu kulture lutkovna predstava za naše najmlajše. Lutkovno gledališče Velenje bo otrokom zaigralo lutkovno predstavo Lisička zvitorepka. Zvečer ob 21. uri bo pri Hranilnici prekmurskih dobrot potekal koncert Ratka Zjače & Denise Jannah. Denise Jannah je ena najboljših jazzovskih pevk v zadnjih petindvajsetih letih, doma iz Surinama. Kitarist Ratko Zjača nastopa in snema z najvplivnejšimi glasbeniki sodobnih jazzovskih smeri. 

Na 49. Mednarodnem folklornem festivalu bodo v Beltincih v soboto zvečer na glavnem odru poleg domače glasbene skupine KUD Beltinci ter Maruše in Luke nastopila madžarska skupina Haranglab nepzenei együtes in skupina Bosanki lonac. Po kulturnem programu pa bo sledila zabava s skupino Plus band.

V soboto, 20. julija 2019, bodo ob 18. uri bo na ŠRC Bogojina potekala gasilska veselica ob 90. letnici PGD Bogojina. Nastopil bo glasbeni ansambel Okrogli muzikanti.

V soboto, 20. julija 2019, pa na MIKKovo teraso prihajata Samuel Blues in Miha Erič s svojimi novimi udarnimi skladbami.

Nedeljsko dogajanje

V nedeljo se bodo na 49. Mednarodnem folklornem festivalu v Beltincih tradicionalno predstavile izbrane folklorne skupine iz vse Slovenije. Letos se bo to srečanje odraslih folklornih skupin, ki poteka v sodelovanju z JSKD, prvič imenovalo Praznik slovenske folklore. 

Ob 18. uri pa bo na stadionu Fazanerija odigran 2. krog 1. Slovenske nogometne lige, med ekipama NŠ Mura in Bravo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2019 ob 16:13 DF gost

      Vsi danes v Hotizo. Dobra pijaca, lepe zenske, ..... se nogometasi Mure baje tja pridejo, da bodo dajali avtograme. Pridite!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.