https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: V Ropoči so se zabavali z Jasminom Stavrosom

Ropoča, 28.07.2019 ob 2:05  

Prostovoljno gasilsko društvo Ropoča je včeraj, 28. julija, na poligonu PGD Ropoča, organiziralo nočno gasilsko tekmovanje za pokal Ledavskega jezera. Za zabavo je poskrbel Jasmin Stavros in glasbena skupina Weekend-Band. 

Vreme včeraj ni dalo zmotiti pestrega dogajanja v Ropoči, kjer je potekalo tradicionalno nočno gasilsko tekmovanje.

Organizatorji so tudi letos poskrbeli za zabavni del z obilo glasbe in plesa, poskrbljeno pa je bilo tudi za kulinarično ponudbo.

Za zabavo je poskrbel Jasmin Stavros, ki je v Ropoči zapel njegove legendarne hite med drugim Umoran sam, Maro, Marice in Dao bi sto Amerika.

Hrvaški pevec je skupaj s Prekmurcem Štefanom Grabarjem, ki je bolje poznan kot Pištek, zapel pesem Angel in hudič.

Na šestem tekmovanju tekmovanje za pokal Ledavskega jezera je med trinajstimi moškimi članskimi ekipami zmagalo PGD Korovci, drugo je bilo PGD Rogašovci, tretje PGD Neradnovci in četrto PGD Pertoča.

Pri ženskah so zmagale gasilke PGD Sotina pred PGD Tropovci.

PGD Ropoča je na 6. nočnem gasilskem tekmovanju ponovno uspelo pripraviti eno največjih zabavnih prireditev v tem delu Pomurja, ki je v Ropočo privabilo številne obiskovalce.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.07.2019 ob 7:45 DF gost

      Jasmin Stavros, nekoč legenda za katerega smo plačevali velike denarje da smo ga šli poslušat, danes pa le še revež ki je primeren le še za slovenske gasilske veselice. Verjetno je zadovoljen če za plačilo dobi par hrenovk in zenf.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.07.2019 ob 14:30 Lendavski nadvojvoda gost

      Pa denarje metal po mizah in bentil nad kulinariko,ki so mu jo vrli gostinci pripravili.Se je hotel dvigniti nad svinjarijo,ki jo je v mladosti žrl v čergi.Beda Balkanska.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.