https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: V Ormožu se je začel že 11. festival O.F.A.K.

Ormož, 29.07.2019 ob 18:30  

Preteklo soboto se je v Ormožu začel že 11. tradicionalni festival O.F.A.K. (Ormoški Festival Aktivnih Klubov). Festival na enem mestu združuje zabavo, šport, kulturo in kulinariko.


Festival vsako leto organizira Klub ormoških študentov in velja za enega najdaljših študentskih festivalov v Sloveniji. Letos se je dogajanje otvorilo s Tribute to Rock koncertom. Najprej so na grajski oder stopili Like The Rolling Stones, ki so zaigrali največje uspešnice legendarnega rock banda. Zaradi dežja se je dogajanje preselili v grajsko klet, kjer so na oder stopili Help! A Beatles Tribute, ki so povsem obnoreli občinstvo in s hiti legendarnih Beatlov poskrbeli za noro zabavo.

Bogato kulinarično, športno, kulturno in zabavno dogajanje bo v Ormožu potekalo vse do 10. avgusta, ko se bo festival s koncertom My House, My Castle zaključil.

Več fotografij v spodnji galeriji…

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.