https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

FOTO: Otroci uživali v Murski Soboti

10.8.2019  

V soboto, 10. avgusta 2019, je na Trgu kulture v Murski Soboti, v sklopu Soboškega poletja, potekala otroška predstava Aska in Volk. 

V ovčjem svetu, kjer se rodi ovčica Aska, velja umetnost za nekaj popolnoma nekoristnega in nepotrebnega. Še posebno nekoristna in neumna se v ovčjem svetu zdi ideja, da bi se ovčica lotila študija baleta. Vendar je Aska povsem posebna ovčica, posebno nemirna in prav nikoli se ne uspe ravnati po togih pravilih, ki jih postavlja ovčja družina. Tako se mati ukloni njeni želji in jo vpiše v baletno šolo. Ko Aska prav na dan, ko z uspehom konča prvi razred baletne šole, sreča strašnega volka, je skorajda gotovo, da je njeno življenje končano. Vendar pa Aska z nagonskim vzgibom začne pred strašnim volkom plesati ter ga s svojim gibanjem popolnoma očara.

Izvajalka: Lidija Sušnik; režija Saša Jovanović; koreografija Alja Kapun; glasba Milko Lazar; lutke in scena Barbara Bulatović.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.