https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na Grill festivalu so se zabavali z Nino Donelli

Murska Sobota, 19.08.2019 ob 12:30  

Pred murskosoboškim ribiškim domom je v soboto in nedeljo potekala "Leskovačka Roštiljada, GRILL Festival," na katerem je dišalo po jedeh z žara.  

Na žaru je tokrat dišalo po: leskovački uštipci, gurmanskih čevapih, špikanih čevapih, špikani pleskavici, polnjeni vešalici v mreni, perutničkah, pečeni papriki, domači klobasi, mučkalici in šopski solati. Na ražnju pa so zavrteli odojka in jagenjčka. 

 

V soboto, 17. avgusta, je za zabavo poskrbela skupina PLAMEN. V nedeljo pa je za zabavalo poskrbela mlada pevka Nina Donelli z bandom.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2019 ob 12:35 DF gost

      Baje da je bilo dosti murašev tam ker su točili TOPLO PIVO

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2019 ob 12:44 Torca gost

      Od velikega pričakovanja do se večjega razočaranja. Cevapi pečeni delno na oglju nato pa na plinskem zaru(plošči) "cena za porcijo cevapov z lepijo 9 evrov, spricer 2 evra.. Malo ljudi, če hočejo to prireditev imeti tradicionalno bodo morali delati z manj pohlepa. To je moje mnenje, verjetno so bili nekateri bolj zadovoljni.

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.08.2019 ob 14:36 grozota gost

      Naslov pa napoved prireditve takša ka ti je pri srci toplo kda čuješ ka do čevapi pa ostale dobrote..te pa prideš ta pa vidiš cenik pa način priprave pa ti mine. 1 čevapčič 1€..pa s koga se oni norca delajo? mislin hvala lepa :) saj ja..se kvaliteta dogodka lejko poveže s številon obiskovalcov tan pa pride v rezultat

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.08.2019 ob 16:44 Nateg gost

      Tou pa je bil nateg stoletja. Večjega sranja san pa že dugo nej tak drago plačo. Prvič in zadnjič in marsikomi mo gučo o ton.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.08.2019 ob 18:42 Breza gost

      Daj, daj samo šinfate. Vej pa si meu cenike na mizi pa te ne bi naroučo či ti predrago.Ma Pajdo tuj hamburger pa te idi ta. Bar se neka dogajalo..van enin pa itak nika ne paše.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.08.2019 ob 19:33 Torca gost

      G. Breza, to je nej samo sinfanje ampak realen pogled na prireditev. Bil san v vojski v Leskovcu pa znan ka so leskovacka cevapi. To je nej bil približek pa se priprava na žari daleč od pravo ga rostilja.moje mnenje je ka na takšnih dogodkih moreš meti zmerne cene pa dosta ljudi pa te lejko kaseras.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.