https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Razkrivamo vse nastopajoče na prireditvi Ples-noč čarovnic

05.09.2019 ob 6:00  

Prireditev Ples-noč čarovnic v dvorcu Rakičan organizira RIS Dvorec Rakičan, ki je tudi sedmo leto zapored poskrbel za spektakularen program. Nastopili bodo Siddharta, Massimo, Alle Farben, Challe Salle, Gibonni, Urban, Noctiferia, Luka Basi, Pero Lovšin, Poskočni muzikantje, Ines Erbus, Nipke...

Tridnevni spektakel s pestrim, srednjeveško in čarovniško-zabavno obarvanim programom, bo tudi letos postregel z bogatim glasbenim programom in vsakodnevnim kresom.

 

Noctiferia, Pero Lovšin, Poskočni muzikantje…

Prvi dan prireditve v soboto, 26. oktobra, ko se bo dogajanje začelo ob 19. uri, bodo v glasbeno obarvanem večeru nastopili slovenska metal skupina Noctiferia, pomurska rock skupina Trifrtalenadesejt, slovenski raper Nipke, skupina Skok, slovenska skupina Siddharta in vokalist Massimom s skupino.

V nedeljo, 27. oktobra, na drugi dan festivalskega dogajanja, se bo celodnevni bogat program za otroke pričel ob 13. uri. Na glasbenem odru pa bodo nastopili Isaac Palma, Poskočni muzikantje, slovenska pevka Ines Erbus, prekmurska skupina Blue Planet, hrvaški glasbenik Gibonni s skupino in Urban.

Festivalsko dogajanje se bo po dvodnevnem premoru ponovno nadaljevalo v sredo, 30. oktobra, ob 15. uri, ko bodo, kot prvi prišli na svoj račun najmlajši z bogatim animacijskim in srednjeveškim programom.

Na dan pred praznikom bodo nastopili slovenski raper Challe Salle, Korošec Luka Basi, Pero Lovšin in Španski borci, O.S.D.S., prekmurski raper Pepson in romska glasbena skupina Romano Glauso.

Nastopil bo tudi svetovno znani ALLE FARBEN s spremljevalno skupino, ki bo premierno nastopil v Pomurju. Berlinski mojster Frans Zimmer aka ALLE FARBEN bombardira plesišča in radijske valove s hiti.

Enemu izmed njegovih hitov lahko prisluhnete v spodnjem videoposnetku:

Najugodnejše cene vstopnic samo dobra dva tedna

Dnevne vstopnice »Early Bird« znašajo: 6,90 Eur (do razprodaje 1. kontingenta).

Otroci do 12. leta v spremstvu staršev oz. skrbnikov imajo prost vstop.

Čarobna vstopnica za vse tri dni prireditve po promocijski »Early Bird« ceni znaša 14,90 Eur.

Prodaja vstopnic poteka v Kavarni dvorca Rakičan in preko spletnega sistema nakupa na tej povezavi: https://ris-dr.si/basket.

Organizator priporoča, da si vstopnice po tako imenovani "Early Bird" ceni zagotovite čim prej, ker se bodo cene po razprodaji prvega kontingenta, vendar najdlje do 23. septembra 2019, nekoliko zvišale, zato pohitite z nakupom.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.