https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Svet zavoda CSD Pomurje izbral direktorico

05.09.2019 ob 23:02  

Na včerajšnji seji Svet zavoda Centra za socialno delo za Pomurje, so za ustrezno kandidatko za direktorico CSD Pomurje izbrali Sandro Fekonja.

Poročali smo, da je na razpis za prosto mesto direktorja CSD Pomurje prispelo sedem vlog. Svet zavoda CSD, ki ga vodi Stanislava Perčič, je ugotovil, da šest prijavljenih izpolnjuje razpisne pogoje.

Na včerajšnji seji Sveta CSD Pomurje je tako svoje vizije predstavilo vseh 6 kandidatov, ki so izpolnjevali razpisane pogoje za zasedbo delovnega mesta.

Predstavili so se Sandra Fekonja (CSD, Enota Ljutomer), mag. Carmen Šeruga (CSD, Enota Gornja Radgona), mag. Darko Kranjc (Hiša sadeži družbe), dr. Nataša Meolic (sedanja v.d. CSD Pomurje), mag. Tadeja Pitz Prasl (Zavod Karion) in mag. Danijela Cug (Zaposlena na CSD Pomurje, Enota Murska Sobota).

Svet je sprejel sklep na podlagi glasovanja in z večino glasov za ustrezno kandidatko za direktorico CSD Pomurje izbral Sandro Fekonja.

Pred sklepom za imenovanje pa si je potrebno pridobiti še soglasje ministrice, pristojne za socialno varstvo, za izbrano kandidatko. Po prejemu soglasja ministrice, bo Svet CSD Pomurje s sklepom imenoval direktorico CSD za mandat petih let.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.