https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Svet zavoda Pomurske lekarne za ohranitev njihove enovitosti v celotnem Pomurju

16.09.2019 ob 6:00  

Svet zavoda Pomurske lekarne Murska Sobota je na svoji seji v sredo, 11. septembra 2019 potrdil polletno poročilo o poslovanju zavoda.

Svet prav tako ugotavlja, da sedanja regijska organiziranost javne lekarniške dejavnosti v Pomurju zagotavlja optimalno oskrbo prebivalstva z zdravili in da sledi ustanovitvenemu namenu javnega zavoda, zato Svet zavoda nasprotuje razbijanju enovite organiziranosti javnega zavoda Pomurske lekarne. 

Svet zavoda se je seznanil z načrti vodstva Pomurskih lekarn za odkup dveh poslovnih prostorov od Galexa, v katerih že danes delujeta njihovi poslovalnici v Lendavi in Gornji Radgoni. Galex, ki ima po besedah v.d. direktorja Zajca za prostore že tudi drugega interesenta, prodaja obe poslovalnici v paketu za 279 tisoč evrov, čeprav je bila ocenjena vrednost prostorov 190 tisoč evrov. Ker je cena višja od ocenjene, je Zajc želel, da o nakupu razpravlja tudi svet zavoda, ta pa je predlog potrdil.

"Vsakršna nova lekarna ali preselitev na kraj, kjer bi lahko plačevali višjo najemnino, je za nas neugodna, zato menim, da bi bilo to dobro kupiti," je povedal Zajc, ki dodaja, da se bodo skušali pred nakupom še pogoditi za nižjo ceno in tudi v bodoče z investicijami po najboljših močeh skrbeti za najvišji nivo oskrbe z zdravili po enotnih cenah za vse prebivalce Pomurja.

Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2019 ob 8:18 sobočanec gost

      To je zdaj pa rana za nekoga v Soboti .

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.09.2019 ob 9:09 Busybee gost

      Jevšek pa lekarne njegove jao jao Pa neje to policija ka si zmisli neka pa te po krivem obtoži. Tu trbej neka znati in poznati! Sicer pa bili živi pa vidjeli.

      14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.09.2019 ob 10:34 DF gost

      To lekarniško mafijo treba ustaviti. Kradejo javni denar. Bravo Jevšek samo dale. Lahko doniram kakšno nepremičnino v MS za potrebe soboških lekarn.

      15 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.09.2019 ob 11:20 gregor gost

        DF Tij nimaš za gesti nej pa,da bi kaj doniral .Za to pa stojiš ob 11 uri vsak dan pred Lazarjevim domom ,ko čakaš na kosilo .Ti nesnaga grintava

        18 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.09.2019 ob 13:07 Busybee gost

        Kak ti že en napiso nesnaga grintava za burek nimaš. Kvečjemu pasjo utico lejko doniraš. Ali pa naftine točke z tabele. Idiot bacil

        10 10 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.09.2019 ob 11:21 apoteka gost

      Zavec ne bo pokleknil pred Jevšekom & company in hodil sklonjene glave .

      22 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.09.2019 ob 14:35 E MOJ JEVŠEK gost

      Jevški bi moralo prvo biti jasno, ker je iz te stroke, da je nekdo kriv, ko je obsojen in ko mu je krivda pravnomočno dokazana. Dokler to ni. je nedolžen in tu je pika. Ne Jevšek ne Đurov in tovarišija niso tisti (in nikoli ne bodo) ki bi nekoga sodili, to se je dogajalo v povojnih pobojih in Bog ne daj da bi še kaj takega doživeli.

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.09.2019 ob 7:46 našalekarna gost

      takšnih nihče ne mara_dokaz: ...V 2delu o vrnitvi iz strahot Auschwitza in Sovjetih, o povojnem rušenju sinagoge/pokopališča, kako so vladajoči v socializmu kradli v povezavi z UDBo, zakaj ne mara komunizma in ji ni blizu Kučan ampak Pučnik in podobni!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.09.2019 ob 9:16 Ne laži gost

      Enotne cene za vse prebivalce Pomurja. Tou je fajn, naj rajši pove oderuške cejne kere so nasplošno v Sloveniji. Samo primer Voltaren ista količijna pri nas 18 Euro v Turčiji 5 Euro pa še marsikero zdravilo. Slovenija je raj za lopovske farmacevte.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2019 ob 13:30 cibek gost

        Ne laži ......... Zakaj te ne greš v Turčijo in vsa zdravila ka rabiš kupiš tam ali pa v Avstriji . V Jordaniji je še cenejši voltaren 1,50 € .Boug moj dragi kakšne primerjave si najšo res nima ti para v Prekmurji .

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.09.2019 ob 12:45 lekarnar gost

      V soboški občini ne razumejo postopka določanja cen zdravil na recepte. Smešni so. Zdaj beži z občine Đurov. Verjetno za njim še Jevšek. Na občini pa nišče zaradi toga ne džouče.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.