https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ljutomer bogatejši za nova igrala

Ljutomer, 18.09.2019 ob 10:00  

V Ljutomeru so na Glavnem trgu postavili nova igrala.

Zaradi posledic vandalizma in dotrajanosti prejšnjih igral, ki bi lahko predstavljala nevarnost, so postavili novo igralo tipa MAXI-MIDI 2b, ki je sestavljeno z igralnega stolpa, dvojne gugalnice, varnostne podlage in plezalne mreže.

Sam strošek postavitve igrala je znašal 4.679,92, medtem ko je strošek odstranitve starega igrala znašal 233,02 evra.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.09.2019 ob 10:57 gost

      Ne vem zakoj je članek o PRLEKIH na pomurcu če oni niso Pomurci?!?!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.09.2019 ob 11:48 Mitja gost

      Ufffff, to pa je za na televizijo. Kakšna investicija...kakšna pridobitev. A to so lahko plačali brez kredita? Ma dajte no, projekt vreden 4 povprečne plače, pa vsi v luftu. Žalostno, da se mora Ljutomer s tako "velikimi" investicijami promovirati.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.09.2019 ob 16:39 Ana gost

      Bi pa res rada vedela gdo si je to izmisliln To je nekaj za park! pa ne na tem betonom.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.09.2019 ob 21:08 gost

      V Ljutomerju je pomembno da se fešta pri vskem kolu ki je postavljen na novo ni pa pomembno da se stvari uredijo dolgoročno in kvalitetno. Ko se vozim z Lukavec mimo Cezanjevskega vrtca sem pred kratkim opazil da se gradi manjkajoči del varne poti za otroke. Sedaj pa ko so se dela zaključila pa šok. Most ki je najbolj nevaren že ves čas ostaja nevaren izgradile pa so se samo betonske stopnice

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.09.2019 ob 8:24 politik gost

        No nisi pa omenil glavnega bisera sposobnosti naše Županje in njenih dveh Podžupanov ter celotne občinske uprave, ki je tako lepo energetsko snirala OŠ Cezanjevci, da je sedaj ponos vasi in občine. Pogled na njeno podobo je zastrašujoč. Svetniki iz političnih strank smo bili zavedeni in neseznanjeni z dejanskimi energetskimi sanacijami. Tu se vidi sposobnost naših vodij in OU v kompletu. Krive pa so seveda politične stranke, ki so sprejele tak proračun, Tako seveda se govori iz ust SRČNIH. Upam, da bodo odgovarjali tudi uradniki na občini, ki delajo samo v pisarni in ne vedo kaj se na terenu dogaja.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.