https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Zmaga Odrancev nad Dravinjo

Odranci, 24.9.2019  

V 5. krogu 3. SNL vzhod, sta se v Odrancih pomerili ekipi Odranec in Dravinje. Boljši so bili domači, ki so slavili z 3:2.

Odranci - Dravinja 3:2 (0:0)

1:0 - Ciglarič (49.min), 2:0 - M. Horvat (53.min), 2:1 - Ramšak (54.min),
3:1 - Čuk (59.min), 3:2 - Poljanec (88.min)

 

Odranci: Šaruga, Kalamar, Hartman, Ciglarič, Emruli (od 84. Vinkovič), Žerdin, M. Horvat, Meznarič (od 43. Törnar), Vok, Čuk (od 72. P. Horvat) in Suhač.

Dravinja: Fink, Tič, Čerenak, Ramšak, Černec, Gosak, Čakš, Kotnik, Poljanec, B. Brglez (od 81. T. Brglez) in Andraž Kolar (od 69. Anej Kolar).

Glavni sodnik: Borut Janžekovič.

 

Gledalci v Odrancih so v prvem polčasu spremljali predvsem raztrgano igro, z obilo napak na sredini igrišča pri eni in drugi ekipi. Domači so bili najbolj nevarni preko Marcela Horvata in Ciglariča, gostje pa so zapretili prek Ramšaka. Monotonost je ob koncu prvega polčasa pretrgala le grda poškodba Aneja Meznariča, ki je moral oditi v bolnišnico.

V drugem polčasu pa nato "norih" deset minut. Med 49. in 59. minuto sta se mreži zatresli kar štirikrat. Najprej sta za vodstvo domačih poskrbela Ciglarič v 49. minuti in Marcel Horvat v 53. minuti. Že v naslednji minuti so nato gostje preko Ramšaka znižali vodstvo domačih. Za novo povišanje vodstva domačih pa je v 59. minuti poskrbel Čuk. Ta rezultat na semaforju je nato držal do 88. minute, ko je za končnih 3:2 zadel Poljanec.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2019 ob 9:15 Za-razmisliti gost

      Če nebi Odranci imeli 6 Veržejskih igralcev ( z 2 ligaškimi izkušnjami ) bi bili tam kjer je Radgona, enako Lotmerk ( 8 ) igralcov . In če nebi Verži špilal telko let v 2 ligi ti igralci nebi bili magnet za druge klube. Torej hvala Veržeji , da so naredili karjero. Drugače nebi igrali nikoli v 2 ligi niti drugega kluba ni bilo v 2 ligi do Ptuja. VELIKA hvala gospodu KAPUNO da se je ŽRTVOVAL za nekoga in za klub VERŽEJ in rihtal denar , da so lahko pobelini občutili 2 ligo. Primer so BELTINCI kako je težko financirat 2 ligo in še dodatno KADETI MLADINCI 2 LIGA U-15 PRVA LIGA se vam ne sanja koliko to stane in zato se nekdo mora žrtvovati . Tudi novo vodstvo Veržeja vzdržuje selekcije na visokem nivoju zato jim lahko samo rečemo VELIKA hvala za delo , ki ga opravljajo .

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2019 ob 9:41 Bivši igralec gost

      Jaz kot bivši igralec lahko samo povem,da se nikjer nisem boljše počutil,kot v Veržeju! Igralci smo med sabo bili povezani,se družili med sabo in po vsaki tekmi žurali in tudi zdaj se dobimo ob različnih priložnostih!!! Sem zelo ponosen,da sem nosil Verzejski dres!!! Pozdrav vsem prejšnjim generacijam NK Veržej in upravam!!!! Spomini ostanejo

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.09.2019 ob 11:34 gost

      Jas se pa spomnim kako je bilo lepo ko smo imeli še Tolarje..Spomini ostanejo :/ !!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.