https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

To so trenutno aktualna prosta delovna mesta

23.10.2019 ob 6:00  

Tudi ta teden smo na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje za vas preverili aktualna prosta delovna mesta. Morda je katero kot nalašč za vas.


DOM ELIZABETA, dom starejših, LUCIJAN FICKO s.p. iz Rogaševec išče kuharja. Zahtevajo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer hotelirstvo in gostinstvo, alternativna izobrazba je srednja poklicna. Za zaposlitev za nedoločen čas pričakujejo 5 let delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, dobro znanje nemškega jezika in osnovna računalniška znanja. Ponujajo okvirno plačo 1300 bruto/mesečno. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 3.11.2019.

OSNOVNA ŠOLA VERŽEJ razpisuje delovno mesto profesorja razrednega pouka. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo), smer Izobraževalne vede in izobraževanje učiteljev. Za zaposlitev za določen čas je potreben vozniški izpit V kategorije ter osnovna računalniška, pričakujejo pa tudi opravljen strokovni izpit ter potrdilo iz kazenskih evidenc ter potrdilo sodišča, da kandidat ni v kazenskem postopku. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 25. oktobra 2019.

MEGATEL CENTER trgovina in storitve d.o.o. išče prodajnika za prodajo in trženje storitev T-2. Pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, alternativa je srednja poklicna izobrazba. Za zaposlitev za določen čas pričakujejo osnovna računalniška znanja, osnovno komunikativnost, urejenost in prodajno naravnanost ter vozniški izpit B kategorije. Ponujajo okvirno plačo 1200 eur bruto, kandidati pa naj pošljejo vlogo po e-pošti do 29. oktobra 2019.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA razpisuje delovno mesto za radiološkega inženirja. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer Zdravstvena tehnologija. Za zaposlitev za določen čas pričakujejo 9 mesecev delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika ter osnovna računalniška znanja. Prijava je mogoča do 24. oktobra 2019, kandidati pa naj pošljejo vlogo po pošti.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče tudi vrtnarja. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo. Za zaposlitev za nedoločen čas, pričakujejo tudi 6 mesecev delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika, vozniški izpit F kategorije ter izpit iz fitomedicine. Prijavo lahko pošljejo vlogo po pošti, ki je mogoča do 29. oktobra 2019

DIGIFOT, fotografija in tisk d.o.o. išče pomožnega knjigoveza, v pomoč pri izdelavi foto knjig. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo ali alternativno srednjo poklicno. Za zaposlitev za določen čas je potrebnih 6 mesecev delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 24. oktobra 2019, kandidati pa naj pošljejo vlogo po pošti, po e-pošti ali pokličejo za razgovor.

SEGRAP RUDARSTVO, PROIZVODNJA IN GRADBENIŠTVO D.O.O. iz Ljutomera išče slaščičarja za pripravo in peko slaščic. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo smer Hotelirstvo in gostinstvo, alternativna izobrazba je nižja poklicna smer Živilska tehnologija. Zaposlujejo za nedoločen čas ter pričakujejo vozniški izpit B kategorije ter osnovno znanje slovenskega jezika. Kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti. Prijava pa je mogoča do 25. oktobra 2019.

VRTCI OBČINE MORAVSKE TOPLICE iščejo vzgojitelja predšolskih otrok – pomočnika vzgojitelja. Od kandidatka pričakujejo srednjo strokovno/srednjo splošno izobrazbo, smer Izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok. Delo je za skrajšani delovni čas, 20 ur na teden ter za določen čas 10 mesecev. Pričakujejo tekoče znanje slovenskega jezika, osnovna računalniška znanja, opravljen strokovni izpit ter potrdilo o nekaznovanosti. Prijava je mogoča do 25. oktobra 2019, kandidati pa naj pošljejo vlogo po e-pošti.

PARADAJZ podjetje za proizvodnjo, trgovino, storitve in distribucijo d.o.o. išče tehnologa za vrtnarsko pridelavo. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 1.stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnjo), smer Hortikultura, alternativa je tudi smer Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo. Za možno zaposlitev za nedoločen čas pričakujejo zelo dobro znanje angleškega jezika, dobro znanje nemščine ter zahtevna znanja z delom z bazami podatkov. Od kandidata pričakujejo tudi obvladovanje podlag tehnologije: vrtnarstva in poljedelstva, podlag analitičnih postopkov in metod s področja naravoslovja: matematike, kemije, genetike, biotehnologije ter ekonomike, potrebnih pri strokovnem delu; obvladovanje metod dela z ljudmi in vodenja, obvladovanje pogajalskih metod in poznavanje metod reševanja problemov. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti vse do 31. oktobra 2019.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta lahko pogledate tukaj.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.