https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Alle Farben, Challe Salle in Luka Basi za današnji vrhunec na Plesu-noč čarovnic

Rakičan, 30.10.2019 ob 9:40  

Dvorec Rakičan so že sedmo leto zapored zavzele čarovnice. Bogato tridnevno dogajanje se bo zaključilo z današnjim nastopom svetovno znanega DJ-a iz Nemčije - Alle Farben.


Najmlajše bodo v magični svet popeljali ob 15. uri

Današnje dogajanje se bo pričelo ob 15. uri in bo družinsko obarvano z bogatim srednjeveško in čarovniško-zabavno obarvanim programom, namenjenim vsem generacijam. Obiskovalce že čaka ZIP-LINE čarovniški polet, animacija za otroke s čarovniškimi in lutkovnimi predstavami ter plesnimi nastopi. Prava paša za oči bo nedvomno ognjeni šov z ognjenimi kreacijami.

Utrinke iz nedeljskega dogajanja najdete TUKAJ.

Alle Farben - svetovno znani DJ

Čarovniško dogajanje se bo po kratkem dvodnevnem premoru nadaljuje danes, 30. oktobra 2019, s težko pričakovanimi gostom, svetovno znanim DJ-em iz Nemčije - Alle Farben, zabavali pa bodo tudi Challe Salle, Pero Lovšin in Španski borci, O.S.D.S, Luka Basi in drugi. 

Ogrevani šotor in velik kres

Vreme tudi tokrat ne bo pregnalo obiskovalcev, saj je organizator poskrbel za ogrevane in prostorne šotore. Prižgali pa bodo tudi velik kres.

Obiskovalci se bodo do prizorišča lahko iz Murske Sobote in Moravskih Toplic brezplačno zapeljali tudi z avtobusom. Podrobnosti o dogajanju najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.