https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Odranci v sodniškem dodatku do zmage

Odranci, 3.11.2019  

Nogometaši Odranec so, v 11. krogu 3. SNL - Vzhod, pred okoli 300 gledalci gostili nogometaše Korotana in jih premagali z 2:1.

Odranci - Korotan Prevalje 2:1 (0:0)

0:1 - Grušovnik (48.min), 1:1 - Emruli (64.min), 2:1 - Kalamar (92.min)

 

Odranci: Šaruga, P. Horvat (od 61. Čuk), Kalamar, Hartman, Ciglarič, Emruli, Žerdin, Kociper (od 42. Šinkec), M. Horvat, Vok in Suhač.

Korotan: Vidovšek, Hutmajer, Leskovec, Grušovnik, Krivonog, Crnjac, Küzma (od 61. Grešovnik), Plesec (od 89. Javornik), Zavlovšek (od 79. Denša), Lasnik in Zamernik (od 79. Belej Rožej).

Glavni sodnik: Aleš Fridl.

 

Gledalci v prvem polčasu niso videli zadetkov. Omembe vredna je poškodba Kocipra v 42. minuti. V 48. minuti pa šok za domače, ko so gostje izvedli hiter protinapad, Grušovnik pa je matiral Šarugo za vodstvo gostov. Domači so nato vse sile preusmerili v napad, kar se jim je obrestovalo v 64. minuti. Takrat je Kalamar izvajal met iz avta, podal do Žerdina, ki si je žogo lepo zaustavil, ter s podajo pred vrati našel Emrulija, ki je zadel za izenačenje. To je Domačim dalo še dodatnega zagona - gostje do konca obračuna niso resneje prešli preko sredinske črte. Nešteti naleti so se jim obrestovali šele v sodniškem podaljšku, ko je za domačo zmago zadel kapetan Kalamar. To je bilo tudi zadnje jesensko kolo v 3. SNL - Vzhod, kjer Odranci, ki so bili jeseni najuspešnejše pomursko moštvo, prezimujejo na tretjem mestu.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.11.2019 ob 12:22 gost

      Odranci se nekako držijo korak z ostalimi klubi!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.11.2019 ob 14:42 Tornado gost

      cijfer,dobro.samo zmage te rišavlejo.drujga liga

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.11.2019 ob 19:14 gost

      Zamerim igralcem Verzeja za lezerno igro proti Radgoni. Nekateri mladinci premalo laufate in premalo ste konkretni, bo potrebno precej okrepit ekipo ce zelijo obstanek ,Da nebo novo vodstvo palo na celi crti .naj pokazejo da so kos svoji nalogi .Predsednik da vidimo ali si sposoben izvlec prave poteze.😬👓⏰

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.11.2019 ob 8:02 Krajan gost

        Preveko breme na mladincih !!!! so dobri prav tako kadeti njihov čas prihaja >>>ne pa v taki meri , da bi na dveh frontah špilali. Za obstanek rabite nekaj kvalitete , da bo interes pri mladih za nadaljno karjero ,--- v Pomurski vam ne bodo špilali tega majo v Prekmurji dovolj. Pamet v roke...............Iz DRUGE lige v POMURSKO bi bil za vsakega igralca prevelik padec in razočaranje..

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.11.2019 ob 19:25 gost

      Odrancem cestitam za zmago prav tako Lotmerki nse Verzence pa bi jih v ri.. zbrsa ker so prave ba... nesposobnezi ne znajo dati gola pomen prave borbe pa jim je tuje.😈

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.