https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Čebelarska zveza Slovenije in Pomurski sejem podpisala sporazum

Sv. Jurij ob Ščavnici, 21.11.2019 ob 11:00  

Predsednik Čebelarske zveze Slovenije Boštjan Noč in predsednik uprave Pomurskega sejma d.o.o. Janez Erjavec sta v ponedeljek 18. 11. 2019 na regijskem posvetu čebelarskih društev Pomurja v Svetem Juriju ob Ščavnici podpisala sporazum in protokol o dolgoročnem sodelovanju med Čebelarsko zvezo Slovenije in Pomurskim sejmom d.o.o..


Podpis obeh pomembnih dokumentov ob že sicer odličnem dolgoletnem sodelovanju Čebelarske zveze Slovenije in Pomurskega sejma še dodatno potrjuje mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA kot osrednji dogodek za slovenske čebelarje.

Foto: Janez Vencelj (Pomurski sejem)

Čebelarska zveza Slovenije bo skupaj s svojimi člani na sejmu AGRA vsako leto tudi v bodoče pripravila strokovno razstavo ter promovirala slovensko čebelarstvo in kakovost slovenskih čebeljih pridelkov na razstavnem prostoru v hali in v sejemskem Medenem hramu.

Tradicionalni dan čebelarjev bo nedelja, na katero bodo podeljena priznanja najboljšim z mednarodnega ocenjevanja medu pod okriljem sejma AGRA. Na Dan čebelarjev bodo potekali tehtni strokovni dogodki, stanovska srečanja čebelarjev, vsaki dve leti pa tudi kronanje Medene kraljice Slovenije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.