https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti začeli postavljati drsališče

Murska Sobota, 25.11.2019 ob 15:45  

V Drevoredu Martina Luthra v Murski Soboti so danes, 25. novembra, začeli s pripravljalnimi deli za postavitev drsališča.


Drsališče za Miklavža

Tako bo že čez slaba dva tedna že pripravljena ledena ploščad, ki bo popestrila prihajajoče zimske praznike tako tistim najmlajšim kot tudi starejšim. V Drevoredu Martina Luthra že potekajo pripravljalna dela, podloga za drsališče je tako že skoraj nared, dela pa izvaja podjetje KOTA d.o.o. iz Petrovč.

Drsališče bo začelo obratovati 6. decembra, ko bo mesto zaživelo s tradicionalnim kramarsko – rokodelskim Mikloševim sejmom. Sama ledena ploskev bo na voljo obiskovalcem do 31. januarja 2020, obratovalni čas pa bo med 10. in 22. uro.

Prižig prazničnik lučk prav tako za Miklavža

V Murski Soboti so začeli z nameščanjem prazničnih lučk, ki bodo prav tako zasvetile za Miklavža, 6. decembra ob 16:30 uri.

Nekaj teh nameščenih lučk pa je že moč opaziti v mestnem jedru, npr. na Slovenski ulici. Ob sejemskem vrvežu in igrivem vzdušju se bo tako samo mesto odelo v praznični soj tisočerih lučk.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.11.2019 ob 19:54 sd gost

      samo 1 mesec eh moj šerif vse boš uničil betonsko soboto delaš za deco v počitnicah pa bojo hodili drsat v mb ali v avstrijo sobota je mrtva in mesto bo samevalo

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.11.2019 ob 9:37 GE JE ŠERIF ? gost

      Kje pa imate soboškega šerifa ? Zadenj čas ga nikjer ni, niti ga ne slikate kot prej vsak dan. Ka je betežen, ali je kam pobegno.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.11.2019 ob 10:39 gost

        NA JAPONSKEM JE. TAM PRODAJA PREKMURSKO IN SLOVENSKO VINO. ČE JE TAJNICA TUDI TAM PA NE VEM.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.11.2019 ob 10:28 gost

      Beton in led, sinonim za komunizem.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.11.2019 ob 15:21 kocljeva gost

      To ne sodi v mesto nikakor .Tja v BTC .

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.11.2019 ob 12:20 kujkel gost

      ka te komunist dela z te sobote ka ta spadneš če nevej vortivati naj to pistij keri to znajo že drgauč raskaple slovensko ulico pa zapravla peneze nej je na japonskon mogoče v bakovcaj tan majo tuj nekši direndaj polek njega tak san neka čuo na kukli so debatirali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.