https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Puconcih peli za svetli trenutek »Adrijani za dvigalo«

Puconci, 29.11.2019 ob 18:00  

Včeraj zvečer, 28. novembra, je v organizaciji Zveze kulturnih in turističnih društev Občine Puconci v Kulturni dvorani v Puconcih odvil že 14. dobrodelni koncert "Pesem za svetli trenutek". Sredstva, zbrana na koncertu, so namenjena Adrijani Bedek iz Bodoncev.


Z zbranimi sredstvi bodo letos pomagali 19-letni Adrijani Bedek iz Bodoncev, dekletu, ki je težje gibalno ovirana, priklenjena na invalidski voziček, s težjo motnjo v duševnem razvoju in minimalnim ostankom vida. Zbrana sredstva bodo namenili za vgradnjo notranjega dvigala v stanovanjski hiši in s tem dali Adrijani popotnico za boljše in kakovostnejše življenje, staršema pa olajšali vsakodnevni napor.

Vse zbrane so zabavali Klavdija in Marko, Ansambel Golobčki, Pepson, slavilna skupina BC Vadarci, Damjan Murko, skupina Blue Planet, Tadej Vesenjak in Ansambel Aktual.

Zbrane je nagovoril predsednik ZKTD Občine Puconci, Uroš Kamenšek, in se zahvalil vsem donatorjem. Vsem donatorjem se je iskreno zahvalila tudi mama Adrijane Bedek, Manuela Bedek.

Račun za donacije je še vedno odprt, če želite pomagati Adrijani in njeni mami ter očetu, lahko denar nakažete na račun: SI56 0249 6009 0158 604, odprt pri Novi ljubljanski banki, d.d., s pripisom  »ADRIJANI ZA DVIGALO«.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.11.2019 ob 18:15 čondraš gost

      Kaj ni ostalo skoraj 2 mio € od zbiranja za Krisa ?

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2019 ob 20:33 čondraš gost

        NIČ, nisem ovca...loperta in kaj ima to klinec zveze s tem kar sem napisal ?? Sicer pa kar se darovanja tiče se ne rabiš bat zame, še malo preveč zapravimo na letni ravni za dobrodelne zadeve, sploh za živali, no, pa tudi ko pridejo gasilci in RK pred prazniki naokoli, se ne zaklepamo v hiše kot to mnogi počnete ;) .

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.11.2019 ob 10:25 linolej gost

      Ka pa te Murko se tüdi nadüjval ? DF je nej priskočo na pomoč poleg vsega premoženja ,ki ga ima po Prekmurji ?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.11.2019 ob 10:31 gost

        Tega pedra sem res ni bilo potrebno vlačiti. Z dobrodelnimi prispevki se hvali samo tisti s slamo v glavi. Upam, da je akcija uspela in, da bo deklica z družino dobila vsaj nekaj kar rabijo. Srečno celi družini.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.