https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: S prižigom lučk se je začel Advent v Lendavi

Lendava, 01.12.2019 ob 6:00  

Mestna skupnost Lendava je v soboto, 30. novembra, v lendavskem mestnem parku pripravila prižig prazničnih luči.

Navzoče, ki so se so se družili ob glasbi in dobrotah, sta pozdravila predsednik Mestne skupnosti Lendava Dušan Zver ter župan Občine Lendava Janez Magyar. S prižigom lučk pa se je pričel Advent v Lendavi, v sklopu katerega se bodo odvili različni dogodki.

Decembra bo tako v Lendavi zelo pestro s kulinarično Mlinsko ulico, z dogodki za otroke: predstave in ustvarjalne delavnice ter z razstavami in kulturnimi prireditvami. Tudi letos pa ne bodo manjkali pohod z baklami, glasbeni koncerti ter silvestrovanje na prostem.

Kot novost bo letos v mestnem parku postavljeno tudi drsališče, ki bo odprto od 7. decembra 2019 do 1. marca 2020. Drsanje in izposoja drsalk bosta za občane Lendave brezplačna.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.12.2019 ob 8:39 gost

      Lepo , naj vam ob predpraznikih pri srcu toplo bo!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.12.2019 ob 9:16 gost.2 gost

      Je normalno da prižigamo lučke,en mesec pred prazniki? Onesnažujemo okolje,trošimo denar,ki bi ga lahko namenili tistim ki so ga potrebni.Pred časom smo zbirali denar za Krisa in še koga,kolikim bi še lahko,če bi lučke prižgali,teden pred prazniki.Še lahko ugasnete lučke in razliko namenite potrebnim,čuvajmo naš planet.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.12.2019 ob 9:31 Luli gost

      Što je pa tej z kapof? Nouvi podžupan? Haha ge so pa kupice!? Veseli december se začo kupic pa nega?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.12.2019 ob 12:25 blišč gost

      Glavno, ka se novo leto prične konec avgusta v trgovinah in konec novembra z okraševanjem - bliščem Jebeš tij blišč, če ljudje nismo enaki, eni- ki ne delajo - hodijo v službe drkajo kurac in dokazujejo tistim, ki so delali pošteno, kaj oni pač v državnih službah predstavljajo. Tisti, ki so jih z delom v industriji plačevali jih je pa država zajebala in s pomočjo subvencij države kot pomoč firmam, ki so si jih delodajalci pred stečaji pospravli v svoje žepe tisti so pa ostali reveži obljubljene dežele Slovenije, kjer je razvito največje tajkunstvo, mafija in podobno v Evropi.Govorim iz izkušenj, kjer zoper grožnje, ki jih nekdo pošilja noben v državi ni pristojen za njihovo reševanje. Državne institucije, pa nihče odgovoren, sranje, da večjega ne more biti. So pa vsi za svije neopravljeno delo prokleto plačani z denarjem, ki jim ga namenjajo ljudje za stroji in minimalnimi plačami.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.12.2019 ob 18:42 Risto Kubura gost

      Oooooo sem tudi jaz bil prisoten!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.12.2019 ob 19:38 Lendavski nadvojvoda gost

      Blišč,te študejran,pa ne ven ka gučijš.Ti pa povem,kap te bo,in to ravno na decembra dan.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.