https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zjutraj padle prve snežinke, jutri do 5 cm snega

12.12.2019 ob 9:50  

Danes se bo pooblačilo, popoldne bo zlasti na jugu občasno rahlo snežilo. Jutri bo na Primorskem deževalo, v notranjosti pa večinoma snežilo. Vetrovno bo.

Danes dopoldne se bo povsod pooblačilo, popoldne in zvečer bo predvsem v južni polovici Slovenije občasno rahlo snežilo. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Goriškem in ob morju okoli 7 °C.

V Pomurju smo zjutraj že dočakali prve snežinke v tej sezoni, še več pa jih po napovedih Agencije za okolje lahko pričakujemo že jutri.

Ponoči bodo padavine prehodno povsod ponehale. Jutri dopoldne pa se bodo iz Primorske postopno razširile nad vso Slovenijo. Po nižinah Primorske bo deževalo, v notranjosti pa bo sprva deloma snežilo, deloma deževalo, zvečer pa večinoma snežilo.

Dopoldne bo ponekod zapihal veter južnih smeri, ob morju jugo, zvečer pa severovzhodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1, najvišje dnevne od -1 do 4.

Obeti

V soboto bo deloma jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. V nedeljo bo v severnih in vzhodnih krajih še nekaj sončnih obdobij, drugod pa bo pretežno oblačno. Na zahodu je popoldne možen rahel dež.

V začetku naslednjega tedna bo prevladovalo dokaj oblačno vreme. Predvsem v zahodnih krajih bo občasno lahko rosilo ali rahlo deževalo. Več možnosti za sonce bo na vzhodu. Topleje bo, dnevne temperature bodo po nižinah med 10 in 15 °C.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.