https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Predpraznično vzdušje pričarali tudi v murskosoboški bolnišnici

Rakičan, 25.12.2019 ob 8:00  

V Splošni bolnišnici Murska Sobota so tudi letos pričarali predpraznično razpoloženje decembrskih dni za zaposlene in paciente. Poleg zdaj že tradicionalnih decembrskih dogodkov je za otroško veselje poskrbel plezajoči Božiček.


Praznične dni mnogi zaradi bolezni ali poškodb preživijo v bolnišnici. Da bi jim polepšali in olajšali ta čas, so v soboški bolnišnici tudi letos pripravili pestro predpraznično dogajanje.

Na tradicionalnem Božičnem koncertu za bolnike, svojce in zaposlene so za delček radosti in predprazničnega veselja poskrbeli pevci in pevke Vokalne skupine Žarek Društva medicinskih sester, zdravstvenih tehnikov in babic Pomurja.

V petek, 20. 12. je najmlajše paciente razveselil Božiček, ki je posebej zanje priplezal, kar je bilo letos organizirano drugič. Plezajoči Božiček, ki je eden od zaposlenih v bolnišnici, je imel pomagače v organizaciji Vrtca Murska Sobota in ob kulturnem programu Osnovne šole Bakovci.

Obisk prazničnih dobrih mož se na Otroškem oddelku murskosoboške bolnišnice odvija že več kot dvajset let. Prav tako v petek so vse paciente in zaposlene s svojim petjem razveselili dijaki Srednje zdravstvene šole Murska Sobota pod mentorstvom profesorja Edvarda Jakšiča.

Prav na božični dan bo na vseh bolnišničnih oddelkih odmevalo petje pevcev iz KUD Štefan Kühar Bratonci, ki bodo bolnike letos razveselili že enaindvajseto leto zapored. Zadnja leta se jim pridružijo tudi mladi prostovoljci in z božičnimi pesmimi polepšajo Božične praznike bolnikom.

Z organiziranimi predprazničnimi dogodki v murskosoboški bolnišnici želijo, da tudi pacienti začutijo praznično vzdušje. Na ta način jim lajšajo in krajšajo dni, ki jih preživijo v bolnišnici, ter dajejo upanje in novih moči.

 

Foto: Splošna Bolnišnica Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.12.2019 ob 11:40 ......... gost

      Kdaj za vražju mater so Božički "plezali" po dimnikih. Zdaj če se on redni vozi po zraku z jelensko vprego, ni nujno, da njegovi potomci "razmečejo" dimnike.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.12.2019 ob 12:59 gost

      ni čudno ka je vse naopako v rakičani če ne delajo. saj je lepo, samo se ne bi smelo na tak način da zarrad toga stoji delo in trpijo pacienti. glede na tou ka je že itak žmetno stanje v zdravstvi se tou sploj ne bi smelo zgodit. spet nekdo z iq manjpšim od št. čevljev. bolnica naj dela to ko si bo lahko privoščila, ko bo na boljšem glasu, ne pa dok se skoz šinfa pa vlači na sodišču. z vsemi vodilnimi sedet!

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.12.2019 ob 19:05 100-100 gost

      Tebi je pa mati predugo mlejko davala. Znankar si eden od tistij šteri ščejo v špitali priti na vlast.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.12.2019 ob 0:14 gost

      100-100 dober argoment,oviva dva pred teuf pa sta budale ,bauše ka se zemla stavi pa se heja vrteti,či takši imbicili odijo,tacajo pa dihajo ti luft,ka ma tau veze z čaalnimi dobami,pa budalo eno gnilo,naši prekmursi pasijetni so obranavani slajše kak pa cuker,idi budalo v mb ,tan buš številka tan ,se buni nej tu ,kreten en zamazani,ka se bolnica šinfa? šinfajo jo takši bedaki kak si tij na socialki,ajda pridjde v MS bolnico pa se razkrinkaj ,paš te vido kak do teuf delali ,fajn..prijde v mb pa se razkinkaj paš smit kak si že.ne dalm v bolnici ,samo mam pa dobre izkušnje,na prem tebi smrad,ka smao sradiš,duma pa namesto jaboke luk suneš pa se fijnoga delaš,ej si smrad en pokvarjeni nasnajžen ..smradiš ti ka pomagajo,te pa daš betežen idi pa se na gnuj sedi .ka neš sral,delan v proizvodji ..smrad en nasnajžen

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.12.2019 ob 8:54 gost1 gost

        če vohaš tolko smradu, idi k dr na pregled. baje vonj po žganem pomeni tumor v glavi. pa srečno v rakičanu, kjer te prej pošljejo na oni svet kot kjerkoli drugje

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.