https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Ljutomeru potekala dobrodelna prireditev Božiček za en dan

Ljutomer, 27.12.2019 ob 12:00  

Alma Mater Europaea – ECM je skupaj s Prostovoljnim gasilskim društvom Ljutomer pripravila dobrodelno prireditev Božiček za en dan – pomoč starejšim.


Na prireditvi, ki je bila na pobudo Urške Kunčič, študentke socialne gerontologije, v petek, 20. decembra 2019, v Domu kulture Ljutomer, so nastopili številni pevci, glasbeniki in plesalci, zbrane prostovoljne prispevke pa so v sodelovanju s Centrom za socialno delo Ljutomer donirali za pomoč petim starejšim osebam iz okolice Ljutomera.

Na prireditvi so nekaj zbranih besed prisotnim namenili predsednik ustanove Alma mater Europaea dr. Ludvik Toplak, predstojnica programov socialne gerontologije prof. dr. Jana Gorjup, direktor Doma za starejše občane Ljutomer mag. Tomislav Nemec in vodja upravno - splošnega oddelka občinske uprave Občine Ljutomer Damijana Belcl.

Foto: Občina Ljutomer

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.