https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo slaščičarja, programerja in učitelja matematike

03.01.2020 ob 6:00  

Tudi ta teden smo na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje za vas preverili aktualna prosta delovna mesta. Morda je katero kot nalašč za vas.

INTER MINERAL DRUŽBA ZA PRIDOBIVANJE KAMNIN, TRGOVINO IN STORITVE D.O.O. iz Puconcev išče tehnika strojništva s srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer Strojništvo in obdelava kovin. Alternativna izobrazba je višješolska (prejšnja) ali višja strokovna. Za zaposlitev za določen čas so potrebne enoletne delovne izkušnje, vozniški izpit B kategorije, osnovna računalniška znanja, dobro znanje angleškega in hrvaškega jezika ter zelo dobro znanje nemškega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 5. 01. 2020.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče srednjo medicinsko sestro v negovalni enoti. Potrebna je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, smer Zdravstvena nega in oskrba, pričakujejo tudi 6 mesecev delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika in osnovna računalniška znanja. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, ustrezni kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 6. 01. 2020.

Terme Lendava, turizem in gostinstvo, d.o.o. išče slaščičarja/slaščičarko za določen čas z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas. Potrebna je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, smer Hotelirstvo in gostinstvo ter 1 leto delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 6. 01. 2020.

Terme Lendava, turizem in gostinstvo, d.o.o. išče tudi natakarja za določen čas. Pričakujejo srednjo poklico izobrazbo, smer Hotelirstvo in gostinstvo in dobro znanje nemškega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 6. 01. 2020.

LESOPRODUKT proizvodno - trgovsko podjetje d.o.o. išče pomočnika mizarja z nižjo poklicno izobrazbo, smer Lesarska, papirniška, plastična, steklarska in podobna tehnologija. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas kandidatu z enoletnimi delovnimi izkušnjami, ta ma naj pošlje vlogo po e-pošti do 6. 01. 2020.

MEDICOP - specialna oprema d.o.o. išče programerja embeedded (vgrajenih) sistemov za delovno mesto razvojni projektant. Od kandidata pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo), smer Elektronika in avtomatizacija, alternativna izobrazba pa je visokošolska 1.stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja), smer Računalniške vede. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas kandidatu z zahtevnim računalniškim znanjem, zelo dobrim znanjem angleškega in slovenskega jezika in vozniškim izpitom B kategorije. Prijava je mogoča do 11. 01. 2020, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

GIMNAZIJA FRANCA MIKLOŠIČA LJUTOMER išče učitelja matematike – projektno delovno mesto v okviru JR »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2020.« Učitelj začetnik je oseba, ki je stara do vključno 29 let ob vključitvi v operacijo (1. 4. 2020), izpolnjuje z zakonom in drugimi predpisi določene pogoje o izobrazbi za delovno mesto strokovnega delavca v javnoveljavnem programu oziroma programu s pridobljeno javno veljavnostjo. Od kandidata pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo, osnovna računalniška znanja in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 5. 01. 2020.

Pravica - zavod za izvajanje osebne asistence in drugih socialnih storitev Turnišče so. p. išče dva osebna asistenta. Zahteva po izobrazbi ni opredeljena, neobhodno je potreben čut za sočloveka in smisel za delo z drugačnimi. Trajanje zaposlitve je za določen čas oz. ves čas trajanja projekta. Pričakujejo osnovna računalniška znanja oziroma osnovnošolsko znanje uporabe elektronske pošte. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 7. 01. 2020.

PANVITA, AGROMERKUR - proizvodnja perutninskega mesa, d.o.o. išče tehnologa. Od kandidata pričakujejo višješolsko (prejšnjo) izobrazbo ali višjo strokovno, smer Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo. Za zaposlitev za določen čas je potreben vozniški izpit B in B1 in osnovna računalniška znanja. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 10. 01. 2020.

Informacije o izbranih ter ostalih prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.01.2020 ob 15:59 Lendavski nadvojvoda gost

      V Termah so dobri,sladoljedare iščejo ko so ti zaprli in se za dva ,tri,mesece preselili tja dol.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.