https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na slavnostni seji murskosoboškega mestnega sveta podeljena priznanja

Murska Sobota, 15.07.2011 ob 17:57  

Pred jutrišnjim občinskim praznikom je Mesta občina Murska Sobota v grajski dvorani priredila slavnostno sejo mestnega sveta, na kateri so podelili plaketo, zahvalne listine in naziv častnega občana, ki ga je prejel Andrej Gerenčer.

Na slavnostni seji mestnega sveta je navzoče pozdravil podžupan Jože Casar, ki je predstavil uspehe občine prejšnjega leta, slavnostni govornik mag. Radovan Žerjav pa je navzoče pozival predvsem k povezovanju in sodelovanju ter k veliko ustvarjalnim idejam, ki bodo pozitivno prispevale k občini Murska Sobota in dinamičnemu razvojnemu tempu, polnim optimizma.

Podelili so priznanja za naziv častnega občana, plaketo in zahvalne listine, ki jih je mestni svet določil na zadnji mestni seji

Mestni svet je naziv častnega občana Mestne občine Murska Sobota dodelil Andreju Gerenčerju, ki je s svojim delom in življenjem pomembno zaznamoval življenje in razvoj Mestne občine Murska Sobota.

Plaketo Mestne občine Murska Sobota je prejela Marija Gruškovnjak, Marička, ki je specialna pedagoginja in je postavila temelje za vzgojo, izobraževanje in zaposlovanje vseh z motnjami v duševnem razvoju v občini Murska Sobota.

Podelili so še zahvalne listine, ki so jih prejele Televizija AS, ki ima dolgoletno izkušnjo in si skozi objektivne prispevke prizadeva kakovostno ozaveščati občane, je prejela zahvalno listino za kakovosten in zanimiv televizijski program. Naslednja je zahvalno listino prejela Elizabeta Rožman, ki deluje v društvu upokojencev Murska Sobota na področju kulture, uspešno deluje kot vodja komisije za kulturo in izobraževanje in še podjetje Saubermacher – Komunala Murska Sobota d. o. o., ki letos praznuje 20. obletnico delovanja.

V glasbenem programu sta nastopila mlada Sobočana Erik Kranjc, dijak Umetniške gimnazije Velenje in Tomi Došen, študent Umetniške akademije v Gradcu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. sotrpin
      16.07.2011 ob 9:03 sotrpin

      na tej slavnostni seji se je zbrala prav čudna druščina,sejo je vodil zelo uspešen podjetnik in podžupan g.Časar.Slavnostni govornik g.Žerjav a nikjer ne vidim aktualnega župana,najbrš pripravlja naslednjo sejo ,kot je povedal DUNDEK bo zdaj šlo na noš in da bo tekla kri in so najbrš z modro listo na borbenih pripravah.Kaj pa se tiče dobitnikov bi izpstavo g.GERENČERJA ta gospod si tega ne zasluži ,najbrš ga je dobil za svoj nasmeh na katerega pada raja.Kvečjemu ga je lahko sram za svoja dejanja,ko je pobegnil na Madžarsko nam pa obljubil kako nas bo zastopal v ljubljani.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.