https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Bodočim brucem predstavili študijske smeri in napotke za študij

Murska Sobota, 2.2.2020  

Klub prekmurskih študentov je danes v prostorih MIKKa v Murski Soboti pripravil dogodek Bodoči bruc, katerega so se udeležili dijaki zaključnih letnikov srednjih šol.


Ker maturante pred zaključkom srednješolskega življenja čaka ena pomembnejših odločitev v življenju, so v Klubu prekmurskih študentov, ponovno pripravili dogodek, ki bi bodočim brucem, olajšal vpis na fakultete.

Na dogodku so bile predstavljene študijske smeri, ob katerih so bodoči bruci ob pogovoru s starejšimi študenti, dobili napotke in odgovore na vsa svoja vprašanja v zvezi s študijem. Sledil je sproščen klepet s študenti različnih študijskih smeri.

Dogodek je bil usmerjen predvsem na podajanje informacij, ki jih fakultete na informativnih dnevih običajno ne omenijo, ali jih celo poskušajo nekoliko skriti. Ker gre za tako pomembno odločitev v življenju posameznika, se je dobro o raznih možnostih posvetovati z nekom, ki že ima lastno izkušnjo študija.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.02.2020 ob 7:40 gost

      “.......ponovno pripravili dogodek, ki bi bodočim brucem, olajšal vpis na fakultete.” in potem glavna beseda o tem kje so kaksne zurke, pijancevanja, ponocevanja in kvazi koncerti.

      10 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.02.2020 ob 14:32 gost

      Prekiniti morijo z študentskimi žurkami, da se ne ponovijo tragedije kot ta , ki se je zadušila z gibanico in umrla. Kdo bo odgovarjal za njeno smrt? Zakaj se nič ne piše o tej ubogi tragično preminuli študentki???

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.02.2020 ob 14:40 Lendavski nadvojvoda gost

      Sama pamet,študente tudi ukiniti in njih življenje,samo pobožno moliti .

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.02.2020 ob 22:52 dmal gost

      DRAGI KPŠ. KOT ODGOVORNI ORGANIZATOR DOGODKA NA KATEREM SE JE PRIPETILA TRAGEDIJA, STE DOLŽNI OBVEŠČATI JAVNOST. NE POMETATI ZADEVE POD PREPROGO! TO ZGOLJ KAŽE NA VAŠO MALOMARNOST IN NE PREVZEMANJE ODGOVORNOSTI. UPAM DA PREISKOVALNI ORGANI USTREZNO UKREPAJO IN KAZNUJEJO ODGOVORNE.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.