https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Puconcih potekalo finale državnega prvenstva v dvoranskem hokeju

13.2.2020  

Minuli konec tedna je v Zeleni dvorani v Puconcih, potekalo finale državnega prvenstva v dvoranskem hokeju.


Dvoranski hokej uspešno igrajo otroci klubov HK Lipovci, HK Moravske Toplice in HK Triglav Predanovci, ki so se pomerili za naslov državnih prvakov v selekcijah U10 in U13. Za naslov državnih prvakov v kategoriji članic sta se pomerila HK Moravske Toplice in HK Triglav Predanovci, medtem ko so se v konkurenci članov pomerila HK Lipovci in HK Triglav Predanovci. 

Med 13 letniki so državni prvaki postali Lipovci, ki so v finalu premagali Moravske Toplice s 3:2. V starostni kategoriji U10 pa so po kazenskih strelih Lipovci bili boljši od Moravskih Toplic s 6:5.

Med 16 letniki so državni prvaki postali Lipovci, ki so v finalu premagali Moravske Toplice s 4:3. Najboljši igralec je bil Nikola Prelić iz Moravskih Toplic, najboljši vratar Žan Dravec in najboljši strelec Alen Maučec oba iz Hokejskega kluba Lipovci.

V finalu je ženska ekipa predanovskega Triglava premagala dosedanje prvakinje Moravske Toplice s 3:0. Dva zadetka je dosegla Sanja Zelko in enega Andreja Rituper. Za najboljšo igralko je bila izbrana Andreja Rituper, za naj vratarko Staša Zorko in za najboljšo strelko Sanja Zelko, vse iz predanovskega Triglava.

Lipovski hokejisti so osvojili že 17. naslov državnih prvakov. Za Lipovce so po dva zadetka dosegli: Dominik Mesarič, Petar Katovski in Franc Maučec. Za Triglav sta zadela Nejc Potokar in Peter Marin. Dominik Mesarič je bil izbran za najboljšega igralca, Miha Zadravec za najboljšega vratarja in Petar Katovski za najboljšega strelca, vsi pa so iz Hokejskega kluba Lipovci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2020 ob 19:23 Ne moreš verjamet... gost

      Državno prvenstvo??? 😂😂😂😂😂😂😂 Nastopata pa dva kluba iz Prekmurja!!! 😩🤣😩🤣😩🤣😩

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.02.2020 ob 14:26 Čeden gost

        Ti kak si čeden, bi lejko sam mel svoj klub pa bi nas več bilao. Če šče ne vejš, so pa ovak 3 klubi.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2020 ob 19:19 hokejaš gost

      Bravo Lipovci že imamo cel kup kandidatov za naslov naj športnik občine Beltinci. Državni prvaki, in biti na dp najboljši igralec, strelec . čestitam.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.