https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Preverite, kaj se ta vikend dogaja v Pomurju

13.02.2020 ob 17:00  

Ta konec tedna bo v Pomurju zelo pestro. Zvrstili se bodo številni dogodki in prireditve v znamenju Valentinovega. Za vas smo jih nekaj zbrali in izpostavili kam se lahko odpravite.


Dogodki v petek:

Od 19. ure naprej se bo v Dvorcu Rakičan v novi grajski dvorani odvijal Valentinov ples z živo plesno glasbo in Valentinovo samopostrežno večerjo.

V MIKKovem klubskem prostoru se bodo od 20. ure naprej odvijale MIKKove karaoke: ”Love is in the air”. Vabijo vas, da zaplešete in ogrejete glasilke na MIKKovih karaokah - tokrat na specialni ”ljubezenski” ediciji. Na vrsti ste vi in mikrofon je tokrat samo vaš! Pokažite svoj pevski talent in scenski nastop v parih ob ljubezenskih komadih.

V soboto:

Pripeljite svoje najmlajše na čudovito otroško predstavo v BTC City Murska Sobota. Ob 11. uri bo v 1. nadstropju v igralnici Beti in Cej razgibana predstava, ki obrača znane pravljice na glavo in je najbolj poučna urica smeha na svetu. Janko in Marjetka, Rdeča Kapa, Sneguljčica in sedem evrov nam bodo na podstrešju Pike Nogavičke pokazali, kaj imajo skupnega vrtni palčki, lonec za indukcijo in Snickers.

Dan odprtih vrat v ŠRC Spartacus. Dan odprtih vrat bo tokrat potekal z različnimi aktivnostmi. V fitnesu organizirajo Sparta Games ob 13.00, kjer se boste lahko pomerili v individualnem izzivu ali izzivu v paru. V spinning dvorani ob 14.00 začnejo start dveurnega maratona. V rumeni dvorani se ob 15.00 začnejo sparingi. Sodelujejo klub tajskega boksa, kick box klub in boks klub z gostujočimi klubi iz cele Slovenije. Za degustacijo bodo na voljo izdelki Nocco in Barebells. Sladkali se boste lahko s slastnimi proteinskimi palačinkami. Vse aktivnosti na ta dan so brezplačne. Vabljeni vsi k sodelovanju saj omejitev ni, prav tako vam niso dopustili nobenih izgovorov saj bo Plesna šola Urška poskrbela za varstvo otrok in ustvarjalne delavnice od 13.00 do 17.00.

Vljudno vabljeni v Vaško-gasilsko dom Vučja Gomila na ogled dvodnevne razstave rokodelskih izdelkov (košare, prti, prtički, dekorativno blago). Delavnica se v organizaciji KUD Avgust Gašparič Vučja Gomila odvija dva dni v navedenih terminih: v soboto (18.00 - 20.00) in v nedeljo (14.00 - 20.00).

V Mladinskem centru Gornja Radgona bodo od 15. do 18. ure potekale rap delavnice. Osrednji namen mednarodne delavnice pod strokovnim glasbenim mentorstvom bo, poleg krepitve medsosedskih vezi in promocije rap muziciranja, priprava besedil oziroma komadov, ki se nanašajo na vprašanje/simboliko meje med Slovenijo in Avstrijo. Spodbujata se kreativnost in svobodomiselnost.

Ob 19. uri bo v Domu kulture Gornja Radgona predstava »Pa nikomu ne pravi!« v izvedbi KTD Selce. Vstopnice so na voljo v TIC Gornja Radona. Zgodba se dogaja v majhni vasi, kjer se novice hitro širijo. Jakov pripetljaj hitro zaokroži po vasi in sproži val govoric. Vaščanke s klepetanjem in obrekovanjem poskrbijo, da glavnega zločinca odpelje policija. Šele takrat, ko pride vsa resnica na dan in se vse razplete, se zgodba srečno konča.

Ob 19. uri se bo v Gledališki in koncertni dvorani Lendava začel koncert Zoltána Máge. Mága Zoltán izjemno zanimivo združuje elemente klasične, ljudske, jazz in pop glasbe v zanj značilno crossover različico, s katero koncertira tako pred občinstvom v najprestižnejših dvoranah sveta kot tudi pred kralji, princi, hollywoodskimi zvezdniki, predsedniki držav in tudi papežem. Najznamenitejše melodije ikoničnih madžarskih operet Leharja, Kálmána, klasičnih skladb Kodalya, Bartóka, Liszta ter številne druge znane in manj znane melodije repertoarja Mága Zoltana spremlja vizualni spektakel, ki si ga vsak zapomni. Violinski virtuoz nikogar ne pusti hladnega.

V Športni dvorani ŠIC Ljutomer se bo od 19. ure naprej odvil Veliki Valentinov koncert v spomin Oliveru Dragojeviču. Najlepše Oliverjeve pesmi bodo prepevali Klapa Bonaca, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Goran Karan, Luka Basi, Davor Radolfi, Petar Dragojević, Zorica Kondža in Jure Brkljača v spremstvu Oliverjeve skupine Dupini.

V nedeljo:

V Domu kulture Razkrižje se bo ob 16. uri začel 14. tradicionalni glasbeno-humoristični Valentinov koncert Franca Gorze z gosti. Nastopili bodo Franc in Bogdana Gorza, Zdravko Škender, Faringaši – Zagorci, Miha Balažič, Skupina 4You, Porini pa počini, Majda in Marjan Petan, Humorist Lajči in drugi.

Da bi si ogreli hladne zimske večere, vas glasbena skupina Polyphonic vabi na Valentinov koncert, kjer si lahko ogrejete vaša srca s skrbno izbranimi skladbami. Koncert se bo začel ob 17.00 v Kulturni dvorani na Tišini.

KPD Pedal Gomilica vas vabi na Valentinov pohod, ki se bo začel ob 13.30. uri. Zbiranje bo potekalo pred Vaško-gasilskim domom Gomilica.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2020 ob 19:31 čondraš gost

      Klapa Bonaca, Jasna Zlokić, Tedi Spalato, Goran Karan, Luka Basi, Davor Radolfi, Petar Dragojević, Zorica Kondža in Jure Brkljača v spremstvu Oliverjeve skupine Dupini . O jebemt.i verižno sranje.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.02.2020 ob 19:43 gost

      Sranje je samo v tvoji glavi.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.