https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Informativni dnevi tudi na Gimnaziji Murska Sobota

15.02.2020 ob 10:00  

Na Gimnaziji Murska Sobota za vse devetošolce še danes potekajo informativni dnevi. Prve predstavitve šole so potekale že včeraj dopoldne, vpisati pa se je možno na dva programa, program splošne gimnazije in športni oddelek gimnazije.


Devetošolce in njihove starše je pozdravil in nagovoril ravnatelj Gimnazije Roman Činč, profesorji pa so nato obiskovalce popeljali v šolske učilnice, kjer sta bila predstavljena programa splošne gimnazije in športni oddelek.

Gimnazija, s stoletno tradicijo, zagotavlja široko splošno izobrazbo, omogoča pa tudi mednarodna sodelovanja, ekskurzije, različne šolske projekte, priprave na različna šolska, regijska, državna in mednarodna tekmovanja, omogoča tudi raziskovalno dejavnost ter številne druge.

Vpis v športni oddelek vsako leto presega normative ter tako kaže na vse večje zanimanje mladih za šport in zdrav življenjski slog.

Bodoči dijaki so tako na informativnih dnevih imeli priložnost pobliže spoznati murskosoboško gimnazijo in se seznati z možnostmi vpisa.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2020 ob 10:19 Informativni dan gost

      Tudi tukaj izgleda, da je več staršev kot otrok. Kaj se to dogaja z nami? Včasih si čuden bil, če je starš prišel s tabo na informativni dan, danes si očitno čuden, če greš sam.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2020 ob 10:20 Informativni dan gost

      Tudi tukaj izgleda, da je več staršev kot otrok. Kaj se to dogaja z nami? Včasih si čuden bil, če je starš prišel s tabo na informativni dan, danes si očitno čuden, če greš sam.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.02.2020 ob 10:32 gost

      Žal tak pač je vse v Sloveniji je totalno v kurci.

      3 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.02.2020 ob 10:33 gost

      Žal tak pač je v Sloveniji vse je v totalnem kurci.

      3 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.02.2020 ob 10:37 gost

      Zakaj pa ne s starši? Otrok se odloči, zakaj pa se nebi pogovoril s starši na podlagi slišanega in videnega. Ne boste drugi otrokom v finančno in drugo v oporo, če ne bo šlo vse kot je potrebno.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.02.2020 ob 10:50 gost

      Pa še res je! Kaj se dogaja z nami, če lahko nekdo komentira o vsem, tudi o tistem kar se ga ne tiče in na takšen način - izrazi, kot so objavljeni zgoraj!

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.02.2020 ob 7:17 gost

      Migranti idu,za katere bojo tile otroci delali,ka de te ta črna drhal lepo živela in jim vsiljevala njihovo kulturo in vero.To je narobe.Do sedaj je bilo tako,da je tisti,ki nič ne ve zelo dobro skozi prišel,celo če je bil rdeči lahko je kradel in še na dobrem položaju je bil.Kaj ti bo izobrazba v Sloveniji,če to pri nas ne šteje.Važne so veze,pa te če veš kaj ali ne.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2020 ob 8:34 gost

        Zblojena Janševa ovca z IQ mrzle vode. Marš na Madžarsko ali v Argentino. Takšnih norcev Slovenija ne potrebuje. Govno.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2020 ob 8:52 gost

        Janez Janša je za svojo hčerko iz prvega zakona našel odlično zaposlitev pri Plinovodih kljub temu, da ni imela nobenih delovnih izkušenj. Prav tako za sina iz prvega zakona ( kljub samo srednješolski izobrazbi ) in sinovo partnerko odlično plačano delo pri SDS poslancih v EU. Tudi Jože Tanko kot zvest Janšev vojščak je sinu zrihtal odlično plačano delo v državnem podjetju Plinovodi. Ogromno je še tega. Janša je nekdaj bil bolj RDEČI od najbolj RDEČIH. Še do danes ni znal pojasniti izvora svojega premoženja. V gotovini je plačal 40.000 evrov za avto, pa se ne spomni kje je dobil to gotovino. Dokazano je pa bilo, da s tekočih računov njega in žene ni bilo dvignjeno nič.Ogromno je še teh cvetk. Je pa res, da na madžarski nori televiziji tega ne kažejo. Včeraj ste strižene ovce imele svoj velik večer v gledališču Park v Soboti. Sam presvetli bog Čelavi Puklasti Kim vam je izročal priznanja. Nekateri med vami so od samega blagoslova ponoči ob dveh začeli pisati komentarje na Sobotainfo. Blagor vam. Bog odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.