https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pustno rajanje v Moravskih Toplicah

Moravske Toplice, 21.02.2020 ob 18:00  

Tudi Moravske Toplice so v soboto, 22. februarja, preplavile pustne maske. Na parkirišču pred trgovino Mercator je od 13. ure naprej potekalo že tradicionalno pustno rajanje na prostem.


Dogodek je organiziral TIC Moravske Toplice. Pustovanje je privabilo tako mlado kot staro, da so se zabavali, plesali in rajali.

 

Za pester pustni animacijski program je poskrbela Plesna šola Zeko. Otroci so se razveselili tudi čarovnika Luke, ki jim je pokazal kar nekaj zanimivih trikov in vragolij, nad katerimi so bili navdušeni.

 

Program je vključeval tudi poslikavo obrazov in modelirne balone. Najlepše maske pa so prejele bogate nagrade.

Na pustovanju so številne barvite maske zaplesale ob živahni glasbi, spet drugi so obiskali stojnice, kjer seveda ni manjkalo pustnih krofov in ostalih dobrot.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.